Viđamo ih posvuda: Torbice izvezene perlicama su ultimativni hit sezone

Sve je izvjesnije kako bi pročišćeni, decentni trend “tihog luksuza” uskoro mogao postati stvar prošlosti. Maksimalistički trendovi koje su fashionistice objeručke prihvatile sve su brojniji – čini se kako posvuda viđamo životinjske uzorke, cipele i detalje u žarkim bojama, kao i upečatljive “coquette” elemente poput mašni i čipke. Također, među najpoželjnije modne dodatke sezone odnedavno možemo dodati i vrlo razigrane torbice s potpisom brenda Staud, koje su potpuno osvojile TikTok i postale ultimativni “it” komad za ljeto.

Staudov model Tommy izvezen je sitnim perlicama, čvrstog je i četvrtastog oblika te dolazi sa širokom ručkom za nošenje preko ramena. Trenutačno je dostupno petnaestak inačica Tommy modela, koje dolaze u različitim bojama i uzorcima – od zebra printa do motiva bubamara, cvijeća ili palmi. Od vibrantnih kombinacija boja do nježnih pastelnih nijansi, mnogi od Staudovih modela našli su se na listi želja trendseterica, čemu svjedoči i činjenica da su većinom rasprodani na službenom webshopu.

Iako se na prvu možda čini kako je u pitanju jedan od mikrotrendova koji će već sljedeće sezone pasti u zaborav, torbice izvezene perlicama ustvari su vrlo dobra investicija. Ovakvi “statement” modeli vrlo su traženi na vintage tržištu te ih gotovo možemo prozvati antimodnim oblikom – naime, ljubiteljice živopisnih detalja rado im se vraćaju čim zatopli. I dok je za Staudov Tommy potrebno izdvojiti između 290 i 400 eura, pristupačnije varijante čekaju vas u brojnim high street trgovinama – od Zare pa sve do Primarka.

@dress2impress42 shape reminds me of the fendi baguette #fashion #inspo #fyp #itgirl #iconic #bags #staud ##staudbag ♬ som original – meno rock
@lillyybearrr I’ve been waiting for someone to make the beaded bag for less than $300!! Run to zara for this one 🍓⭐️ #fyp #fashion #style #outfitinspo #haul #zara #ootd #outfit #summerfashion #springfashion ♬ On Wednesday we wear pink karen – ⋆˚࿔ Laikha Nur ౨ৎ ⋆。˚

Foto: Instagram, TikTok

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE