Jeste li već otkrili ovaj viralni, kućni trening od 20 minuta koji daje sjajne rezultate?

Iako je tjelovježba nešto što bi trebalo biti uobičajeni dio naše svakodnevice i to prvenstveno zbog brojnih pozitivnih utjecaja na zdravlje, to nažalost nije tako. Ipak, i mali koraci su važni, stoga ako još uvijek niste ‘zagrizli’ za vježbanje, to ćete jako brzo postići odlučite li krenuti s kratkim, ali učinkovitim treninzima koji će brzo pokazati prve poticajne rezultate te koji će biti sjajna motivacija za dalje! 
A kako bismo vas na to potaknuli, pronašli smo odličan, viralni trening poznate trenerice Chloe Ting koji je fokusiran na cijelo tijelo i koji je već sada postao veliki hit na internetu. Riječ je o vrsti intervalnog treninga visokog intenziteta čiji je fokus uklanjanje masnog potkožnog tkiva i postizanje kondicije, a što je sjajna metoda za dovođenje trbuha ‘u red’. Isto tako, ovo je trening koji kombinira serije visokog intenziteta s niskim, što je sjajan način za sagorijevanje kalorija te u konačnici masnoća. Naravno, kako biste sve to i postigli, potrebno je prilagoditi i prehranu, stoga svakako pripazite na kalorijski deficit, ali pritom zadovoljite sve potrebe organizma. 
 
Poželjno je i, neovisno o treningu, tijekom dana uhvatiti vremena za šetnju, a ako u svoju rutinu uspijete uklopiti sve navedeno, možete biti sigurni da sjajni rezultati neće izostati. Što drugo reći, zasučite rukave i pridružite se ovom sjajnom Chloe Ting 2024. Challengeu, a u nastavku otkrijte video:

Foto: Instagram, Youtube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE