Svi ih žele: Najudobnije tajice koje oblikuju tijelo i doslovce brišu celulit!

Popularizacijom udobnih odjevnih komada, tajice su postale neizostavan komad odjeće u našim ormarima. Bilo da je riječ o odjeći za trening ili pak ‘outfitu’ za uživanje i opuštanje kod kuće, činjenica jest da žene kao nikada prije kupuju tajice koje objedinjuju funkcionalnost, stil i udobnost. A u tom svijetu, američki brend Fanka istaknuo se kao apsolutni hit među brendovima tajica koje, osim što su nevjerojatno udobne, obliku vaše tijelo te vidljivost celulita svode na minimum. 
Zbog svega navedenog, brend Fanka postao je veliki hit na društvenim mrežama, s mnoštvom zadovoljnih korisnica koje svakodnevno ostavljaju samo pozitivne recenzije. No, što to čini ove tajice toliko posebnima. Pa, Fanka predstavlja spoj izrazito kvalitetne tkanine i tehnologije, zahvaljujući kojoj Fanka tim svakodnevno provodi opsežna istraživanja kako bi stvorili proizvode koji su pažljivo izrađeni  – s jasnom namjenom. U njihovom inovacijskom proces naglasak je na postizanju najbolje izvedbe tkanine, s ciljem da se žene konstantno osjećaju ljepše u svojoj koži. 
 
Tako je stvaranje funkcionalne sportske odjeće s pravilnim krojem i laskavim učinkom oblikovanja postalo njihova stalna misija, a ono što nam se posebno svidjelo jest što ove tajice gotovo potpuno uklanjaju i onaj najtvrdokorniji celulit koji se često ne može sakriti ovim odjevnim komadom. Fanka se također svojim dizajnom suočava s problemom pretjeranog znojenja; Njihovi visokotehnološki materijali omogućuju cirkulaciju zraka te odlični upijaju znoj, što znači da se bez brige možete upustiti u intenzivni trening, bez ikakvih ograničenja i brige oko neugodnih mirisa. 
 
Materijali koje Fanka brend koristi jesu tehnološki PowerLift™ i LYCRA® FitSense™ materijali; PowerLift™ koristi elastomerno ljepilo i tekući premaz ljepila za transformaciju svojstava tkanina, pružajući iznimnu potporu tamo gdje je najpotrebnija. Za to vrijeme, LYCRA® FitSense™ tehnologija, s inovativnom disperzijom na bazi vode, omogućuje stvaranje laganih i prozračnih materijala za preciznu i udobnu potporu! Sve o ovom inovativnom brendu otkrijte ovdje!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE