Otkrijte tri prirodna sastojka koja sjajno djeluju na zdravlje štitnjače

Novosytol® Thyro iz Nutripharma® nova je nutritivna potpora zdravlju štitnjače koja s tri ciljana sastojka na prirodan način pruža podršku u postizanju uravnotežene funkcije štitnjače.

Proizvodu su ciljano pridodana tri sastojka od kojih prednjači 600 mg mio-inozitola te minerali cink i selen koji ga slijede sa svojim optimalnim dozama. Novosytol® Thyro upravo sa sinergijom spomenutih sastojaka pruža jedinstvenu prirodnu podršku za štitnjaču u ravnoteži. Također, doprinosi zdravlju štitnjače te pruža organizmu odličan izvor antioksidansa.

Mio-inozitol i funkcija štitnjače

Mio-inozitol ima brojne uloge u organizmu, budući da se nalazi u gotovo svim stanicama tijela. S obzirom na to ima i svoju ulogu u radu štitnjače. Naime, pokazalo se da je i jedna od bitnih karika kod održavanja fiziologije štitnjače.

Kako ustvari djeluje mio-inozitol i zašto je važan za štitnjaču? Mio-inozitol u stanicama štitnjače sudjeluje u prijenosu joda korisnog za funkciju štitnjače. Tako može pomoći u proizvodnji hormona štitnjače koji imaju velik utjecaj na ravnotežu cijelog organizma i regulaciju metabolizma.

Iako se mio-inozitol prirodno stvara u organizmu, utvrđeno je da je njegova potražnja veća kod onih čiji je rad štitnjače narušen. Uz to, neodgovarajuća razina mio-inozitola može voditi do promjena u funkcioniranju štitnjače.

Organski oblici cinka i selena

Da bi leptirasta žlijezda velikog značaja za organizam dobro radila, u pomoć mio-inozitolu pristižu i organski oblici cinka i selena visoke i brze apsorpcije. Proizvodu Novosytol® Thyro pridodan je cink iz L-OptiZinca® visoke raspoloživosti i snažnog antioksidativnog djelovanja te selen iz L-selenometionina za potpunu i brzu apsorpciju u organizmu.

Cink i selen ciljano su dodani u proizvod Novosytol® Thyro jer podržavaju zdravlje i rad štitnjače – važni su za izgradnju spojeva koji podržavaju aktivan rad štitnjače te štite stanice od oksidativnog stresa.

Kako se koristi Nutripharm® Novosytol® Thyro?

Nutripharm® Novosytol® Thyro koristi se kao potpora zdravlju štitnjače u jednoj kapsuli dnevno. Kapsule su biljne te je proizvod prikladan i za vegane. Osim toga, važno je napomenuti da ih mogu koristiti i trudnice te osobe na već postojećoj terapiji.

U svakodnevnom začaranom krugu stresa, koji često ostavlja negativne utjecaje na cijeli organizam, očuvajte zdravlje ove malene, a tako važne žlijezde. Pružite joj potporu u radu novom sinergijskom formulom Novosytol® Thyro iz Nutripharma® za zdravlje štitnjače. I dodajte još više ravnoteže u svoj život!

Selen doprinosi normalnoj funkciji štitnjače. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. L-OptiZinc® je zaštićeni naziv poduzeća Lonza, registriran u EU.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE