Ovaj hit proizvod za ravan trbuh osvaja svojim neodoljivim okusom manga

Koliko god uživali u modernom načinu života, napretku tehnologije i činjenici da danas gotovo sve možemo obaviti iz udobnosti vlastitog doma, pretjerana komocija u kojoj uživamo itekako ostavlja ozbiljan trag na naše zdravlje. Fizička aktivnost u danu svedena je na minimum, a sjedilački način života se ne odražava samo na fizički izgled, već i na razinu energije, kao i brojne zdravstvene probleme…

Mijenjanje svakodnevnih navika jedan je od najtežih izazova, pogotovo onda kada su one duboko ukorijenjene u našu rutinu. Nedovoljna fizička aktivnost, nebalansirana prehrana, izloženost stresu, toksinima, učestalo korištenje lijekova i ostale druge boljke modernog doba itekako ostavljaju svoj trag na našem tijelu, poput nadutosti, sporog metabolizma, alergijskih reakcija na hranu i intolerancije, metaboličkog sindroma itd.

Često se kaže kako je upravo jetra ogledalo našeg zdravlja s obzirom na to da je ključna u eliminaciji štetnih tvari iz organizma jer filtrira krv koja dolazi iz probavnog trakta, uklanjajući toksine i štetne tvari prije nego što krv bude proslijeđena ostatku tijela. Nezdravim navikama često dolazi do njezinog opterećenja, pa jetra ne može obavljati svoju funkciju, a što rezultira ozbiljnim posljedicama na naše zdravlje. Tako će narušena jetra utjecati na metabolizam, probavu, regulaciju tekućine, a čija je posljedica spori metabolizam, intolerancija, nadutost, nakupljanje masnih naslaga, i to tamo di ih najmanje želimo vidjeti. Također, uloga jetre puno je veća od samog filtriranja krvi jer ona i obrađuje hranjive tvari iz organizma, metabolizira lijekove i alkohol te neutralizira kemikalije, a čime smanjuje njihovu toksičnost. Uz to, ovaj neizmjerno važan organ skladišti hranjive tvari i vitamine, igrajući ključnu ulogu u održavanju balansa čitavog organizma.

Važnost funkcionalnosti jetre te njezinog benefita na naše zdravlje itekako je svjesno i samo tržište koje neumorno stvara nove trendove kako bi nam olakšali brigu o jetri, a problem se skriva u tome da se često nude kratkoročna i magična rješenja. Također, poprilično su popularizirani detox napitci iz kućne radinosti i voćni sokovi koji sadrže samo nekoliko sastojaka i nerijetko promoviraju gladovanje koje nikako nije preporučljivo od strane struke. Kada birate saveznika u održavanju zdravlja jetre, važno je obratiti pažnju na učinkovitost sastojaka koji se nalaze u proizvodu te da je njihovo djelovanje potkrijepljeno kliničkim studijama, kao i samo doziranje proizvoda. Također, posebnu pažnju struke okupiraju proizvodi za koje je nužan raspis sastavnica, kao i aktivnih tvari u njima, stoga neka to budu kriteriji koji će vam olakšati pronaći idealan proizvod za sebe.

Glavni aktivni sastojci koji pružaju potporu i prvi korak transformacije jetre su crna rotkva, sikavica i bromelain. Crna rotkva pomaže u čišćenju jetre, dok je sikavica poznata po svom aktivnom sastojku silimarinu, koji ima antioksidativna i protuupalna svojstva te štiti jetru od oštećenja uzrokovanih toksinima i podržava njezinu funkciju. Bromelain, enzim iz ananasa, ima protuupalna svojstva, olakšava njezin rad i smanjuje opterećenje.

Ove vrijedne aktivne sastojke koji pomažu u zaštiti, detoksikaciji i regeneraciji jetre, poboljšavajući tako njezinu funkciju i zdravlje, možete pronaći u Yasenka Active Body proizvodu, preporučenog od strane nutricionista. Od kad je stigao na tržište izdvaja se kao prvi izbor ne samo za detoksikaciju, već i za rješavanje zdravstvenih problema poput masne jetre, metaboličkog sindroma, povišenog šećera i triglicerida.

Kako funkcionira ovaj proizvod? Yasenka Active Body sadrži prirodne sastojke, čija je učinkovitost potvrđena znanstvenim istraživanjima, a čime se organizmu pruža sveobuhvatna detoksikacija tijela. Redovitim korištenjem možete smanjiti razinu kolesterola, poboljšati probavu, ubrzati metabolizam, ukloniti toksine i višak vode iz tijela te pomoći svojoj jetri u čišćenju i obnovi. Također, sjajan je saveznik u bržem sagorijevanju kalorija, stoga ako vodite borbu s viškom kilograma, onda je ovo proizvod za vas!

Činjenica jest da je jedan od razloga nedovoljne aktivnosti u danu i nebalansirane prehrane upravo ubrzan način života, stoga će se Yasenka Active Body zbog svoje jednostavne primjene vrlo lako uklopiti u vašu užurbanu rutinu. Ovisno o problematici koju želite riješiti proizvodom ovisit će i samo trajanje konzumacije, no za postizanje osnovnog detoksikacijskog učinka preporučuje se konzumacija u dnevnoj dozi od 25 ml tijekom 20 do 40 dana. S druge strane, kada govorimo o ozbiljnijim zdravstvenim problemima poput masne jetre, povišenog kolesterola i visokih razina šećera, preporučuje se korištenje od 4 do 6 mjeseci, pa čak i duže dok se tijelo ne dovede u balans.

Osim jednostavne primjene, brzih i naočigled vidljivih rezultata, nas je ovaj proizvod osvojio i svojim neodoljivim okusom manga. Sigurni smo da će jednom kada ga isprobate, postati neizostavan dio vaše svakodnevne rutine!

Foto: Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE