Ovaj sok uvrstite u svoj ljetni meni: Stvara osjećaj sitosti i ubrzava metabolizam

Svi koji nisu realizirali svoje novogodišnje odluke o zdravijem životu, najčešće ih se sjete na ljeto. Iako topliji mjeseci i odlazak na plažu sa sobom često nose pritisak da moramo dobro izgledati, održavanje zdravog tijela i načina života ne bismo trebali shvaćati kao kratkoročni projekt. Ipak, ovakav osjećaj možemo iskoristiti kao pokretač dobrih promjena koje nas tjeraju na to da više razmišljamo o kvaliteti i hranjivosti stvari koje konzumiramo.

Često zaboravljamo da najjednostavnije namirnice koje su nam često nudile naše bake imaju iznimna svojstva. To nas dovodi do kraljice voća – jabuke. Ovo jednostavno i sočno voće koje se može pronaći svuda ima višestruke benefite za naš organizam pa tako mogu pomoći i u reguliranju tjelesne težine. Prema nekim istraživanjima jabuke stvaraju osjećaj sitosti, odnosno smanjenju apetita, a to znači da postoji vjerojatnost da ćete unijeti manje kalorija. Još neki benefiti jabuka koji se često navode je korisnost za zdravlje mozga, a često se spominje i pozitivan utjecaj na probavu.

Zbog svega ovoga jabuke se definitivno isplati malo češće uvrstiti na ljetni meni ako ste odlučili poraditi na nekim fitness ciljevima, a to možete učiniti i u formi napitka. U tom slučaju je jako važno da se radi o stopostotnom soku od jabuke. Upravo takav proizvod našao se u Vindi kolekciji pod nazivom Vindi Premium 100 % juice HRVATSKA JABUKA.

Jabuke od kojih se radi ovaj premium sok dolaze iz hrvatskih voćnjaka koji se nalaze diljem Lijepe naše. U ovom osvježavajućem napitku nalaze se plodovi s područja Čakovca, Đurđevca, Ivanić Grada, Slavonskog Broda, Velike Ludine pa sve do Virovitice. Ovaj osvježavajući sok odličan je izbor za ljeto jer su u njegovom sastavu samo najsočnije domaće jabuke, bez dodatka šećera, konzervansa ili nekih drugih dodataka.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE