Izdvojili smo najbolje proizvode za njegu kože koji garantiraju svjež, zdrav i blistav izgled!

Briga o koži danas zahtijeva posvećenost i disciplinu više nego ikada prije zbog njene svakodnevne izloženosti zagađenju, stresu i nametnutom načinu života koji ubrzava degradaciju stanica i ubrzava proces starenja. Naši preci nisu bili toliko izloženi slobodnim radikalima, štetnim vanjskim faktorima i imali su daleko zdraviji biom kože nego što mi to danas imamo.
Ono što je dobra vijest je da danas možemo utjecati na to da štetna okolina ne naruši ljepotu i zdravlje naše kože, ali u toj namjeri moramo biti dosljedni i posvećeni. Koža će nam biti zdrava i beskrajno zahvalna ako joj omogućimo rutinu koja će joj pomoći zadržati sve svoje mehanizme i očuvati rezerve i resurse da tijekom cijelog svog života imamo što pokazati svijetu – zdravu i blistavu kožu! Put do postizanja blistavog i zategnutog lica može izgledati kao dug i nepregledan put, ali mi smo pronašli najbolje proizvode i inovativne formule s kojima svaka jutarnja i večernja rutina treba započeti. Otišli smo na pravo mjesto – u Belodore parfumerije.

 

Navikli smo na Belodore parfumerije kao na mjesto kupovine kada su niche parfemi u pitanju, a dodatno smo se obradovali kada smo otkrili da su cijeli jedan prodajni segment posvetili njezi kože lica i tijela, a sa ljubaznim osobljem se možete posavjetovati čak i ako ništa o ovom području ne znate i samo jedan proizvod koristite kao piling, umivalicu, serum i kremu. Naime, Belodore Parfumerija raspolaže svim brendovima koje su svojim high-end tehnologijama i revolucionarnim otkrićima posvećeni preparativnoj njezi kože: Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy’s, Omorovicza, Grown Alchemist. 

 

Mi biramo Grown Alchemist i Dr. Barbara Sturm čiji wellness pristupi bez agresivnih  tretmana i sastojaka kožu tretiraju kao vitalni organ čineći je čistom i blistavom. U njihovim asortimanu ćete lako pronaći sve proizvode koje možete kombinirati i koristiti svakodnevno. Veliki fokus treba staviti i na obrambenu barijeru kože. Novi načini za postizanje zdravog, blistavog I besprijekornog tena, donose proizvodi za hidrataciju i obnavljanje elastičnosti. Ovoj temi potpuno je posvećen švicarski brend Margy’s u čijim se laboratorijama razvijaju biomimetičke formule koji jasno ciljaju uzrok degradacije barijere kože, štite je i čine da zadrži volumen i tonus. Kroz tri kolekcije “Pour La Vie”, “Prestige” i “Anti-aging” shvatit ćete važnost prevencije oštećenja barijere lica.

 

Pionir na polju celularne kozmetike, Swiss Perfection, razvija formulacije koje štite kožu na razini stanice što rezultira tenom o kakvom ste oduvijek sanjali. Posebno se ističu Cellular Perfect Lift Cream i Cellular Eye Contour Cream. Ako govorimo o konkretnim sastojcima, hijaluronska kiselina i niacinamid imali su svoj trenutak tijekom 2022.godine, a sada u prvi plan dolaze peptidi i tzv. skinboosters. Aminokiseline sa jakom antimikrobnom aktivnošću koji signaliziraju koži da je spremna za formiranje kolagena, vraćanje vlage, ispravljanje finih bora, crvenila i promjene tena nalaze se u umivalicama, kremama, maskama, serumima i tonicima svih ranije spomenutih brendova.

Jedan od vodećih mađarskih skincare brendova, Omorovicza, otišao je korak dalje i među sastojke koje aktivno koristi za proizvodnju svojih kozmetičkih proizvoda uvrstio blagotvorno djelovanje termalnih voda po čemu je ova država itekako poznata. U laboratoriju brenda razvijen je i patentiran Healing Concentrate™, jedinstveni kompleks koji je u stanju prenijeti terapeutske minerale do najdubljih slojeva kože. Tim stručnjaka iz Belodore parfumerija pretražio je i izdvojio najbolje iz svijeta kako bi pronašao najučinkovitija i najinovativnija rešenja za njegu kože zasnovane isključivo na znanosti i rezultatima. Sada čekaju i vas!

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE