Jeste li znali da u Zagrebu postoje genijalne ‘Vino i bonsai’ radionice koje garantiraju sjajnu zabavu?

Radionice vina i bonsaija već su godinama veliki hit u svijetu, i zaista su jedinstven i nevjerojatno zabavan način učenja o umjetnosti i tehnikama njege, oblikovanja i uzgoja sve popularnijih bonsai drveća. Iako zagrebačkoj sceni društvene radionice nisu nikakva nepoznanica, moramo priznati da nas je prilično iznenadilo kada smo doznali da je baš ovakva radionica postala dostupna i u Zagrebu! 
Radionica Vino i bonsai bez sumnje će oduševiti sve ljubitelje bonsai umjetnosti, a u njima će jednako uživati i oni koji obožavaju otkrivati nove hobije, uz čašicu odličnog, domaćeg vina. Radionice su namijenjene početnicima te će se održavati jednom tjednu u galeriji Business Centra, točnije u prostoru restorana Centro (Iblerov trg 10). Voditelj radionice, Toni Adžić,  zaslužan je za pokretanje ovog cijelog projekta, a s obzirom na to da već sedam godina uživa u bonsai umjetnosti, sigurni smo kako će polaznici usvojiti mnogo praktičnih savjeta za stvaranje i održavanje tog minijaturnog stabla, a sve to uz pokoju čašicu vrhunskih ‘Adžić’ vina. Po završetku radionice polaznici mogu zadržati svoj oblikovani bonsai, a u najavi su već tri termina: 20. i 27. travnja, te 4 svibnja!

 

 Kako izgleda radionica i koliko traje? 
Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog djela. U teorijskom dijelu polaznici uče što je to bonsai, kako ga oblikovati i kako ga održavati, a u praktičnom dijelu naučit ćete osnovne bonsai tehnike. Sve to, naravno, uz kušanje odabranog vrhunskog vina za tu radionicu. Cijela radionica ukupno traje 2 sata, a prijaviti se možete putem web stranice, odabirom datuma koji vam odgovara. Nakon što odaberete datum radionice, koraci će vas dalje voditi do naplate čime potvrđujete vaše sudjelovanje na radionici. Sve detalje otkrijte klikom na link!

Foto: Vino i bonsai, Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE