Najbolje BB kreme koje mogu zamijeniti svaki puder!

Iako su puderi nezamjenjivi kada govorimo o nešto intezivnijem makeupu, BB kreme odlična su opcija za svaki dan, a posebice za vrijeme toplijih, sunčanih dana. Osim toga, na tržištu su dostupni odlični proizvodi čija je prekrivna moć jaka, a istovremeno pružaju osjećaj lakoće na licu, stoga ne čudi kako je upravo BB krema prvi izbor mnogih trendseterica i zaljubljenika u makeup!

I zaista, BB kreme idealan su odabir za svakodnevno šminkanje, a riječ je o kombinaciji kreme s toniranim sastojcima koji ujednačavaju ten, što to ne znači da prije nanošenja lice ne treba uobičajeno pripremiti te nahraniti. Naprotiv – na taj način BB krema će se znatno bolje sljubiti s vašom kožom i postići svoj maksimalni efekt. Isto tako, BB kreme mogu se i nadograditi uz pomoć pudera u kamenu, što je idealno za sve one koji žele nešto ‘jači’ makeup. Pa, želite li, bez obzira na to, izbjeći teže pudere ove sezone, BB kremu upotpunite s puderom u kamenu, a kao rezultat dobiti ćete savršen, besprijekoran ten.

Ono što najviše volimo kod BB krema je i to što postoje i one koje ujedno njeguju kožu, stoga je definitivno riječ o odabiru s koji nema greške. Isto tako, iako nema neke velike razlike između ‘ljetnih’ i ‘zimskih’ BB krema, tijekom toplijih dana ipak biramo one s nešto fluidnijom teksturom, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili neke od favorita!

Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-In-1 Skin Perfector, Bare Mineral Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30
e.l.f. BB Cream SPF 20, jane iredale Glow Time Pro™ BB Cream SPF 25
Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20, Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE