Imamo nekoliko sjajnih ideja kako provesti vikend kod kuće i maksimalno uživati!

Iako volimo druženja vani i obilaženje novih fora mjesta u gradu, složit ćemo se kako ipak ima nešto posebno dobro u druženjima kod kuće. Naime, u udobnosti vlastitog doma možemo osmisliti mali milijun stvari te se jako dobro zabaviti s prijateljima, a kako bismo vam olakšali proces organizacije intimnog, ali odličnog druženja, izdvojili smo nekoliko ideja što sve možete raditi za vikend kod kuće, a pritom maksimalno uživati!

Filmski kviz

Uživanje u dobrom filmu je odabir s kojim jednostavno nema greške, a predlažemo da druženje učinite nešto zanimljivijim uz organizaciju fora kviza koji se tiče određenog filma, žanra ili pak općenito kinematografije. Na taj način možete napraviti zanimljivu uvertiru u gledanje filma, dobro se nasmijati i zabaviti, ali i educirati. Možete se odlučiti za neki od već složenih online kvizova, sami na papiriće u ‘old school’ maniri napisati pitanja i potom izvlačiti… Mogućnosti ne nedostaje, stoga nema nikakvog razloga da već ovog vikenda ne organizirate druženje ovog tipa za koje vjerujemo da će vrlo brzo postati tradicija.

Igranje društvenih igara

Čovječe ne ljuti se, Monopoly, Pictionary, kartaške igre, samo su neke od društvenih igara s kojima se kod kuće možete zabaviti bolje nego ikad. Ono što mi predlažemo je da okupite nekoliko najboljih prijatelja, ali ova ideja jednako dobro funkcionira i u dvoje, a naravno, sve je još bolje uz uživanje u najdražem piću. Budući da je riječ o vikendu, možete si dozvoliti uživanje u ukusnim alkoholnim napitcima, a piva se nameće kao odličan odabir. Volite li isprobavati nove varijante, svakako ne propustite kušati Estrella Galicia pivo koje je odnedavno dostupno i u Hrvatskoj.

Radi se pivi koja je proizvedena još 1906., a danas se može pronaći u ponudi više od 30 zemalja te je ujedno riječ o pivu koje je broj jedan u Španjolskoj, kao i jedan od najbolje rastućih brendova. Ono najposebnije kod Estrella Galicia piva je jedinstvena receptura koja ne uključuje dodatne šećete ili aditive te svi proizvodi koji se koriste u procesu – dolaze iz vlastitog uzgoja!

Priprema ukusne večere

Hrana i druženje, postoji li bolja kombinacija? Bez obzira na to za koju se vrstu kuhinje odlučite, egzotičnu ili tradicionalnu, kompliciranije ili jednostavnije zalogaje, ukusno piće koje će sve skupa upotpuniti na pravi način – iznimno je važno. Estrella Galicia pivo možete kombinirati s mnogo jela, a odlučite li poslužiti bogatu platu, što se tiče sira, Estrella Galicia pivo savršeno se kombinira sa svježim sirom, orašastim plodovima, pekmezom ili medom koji su se pokazali kao sjajan dodatak. Odaberete li Estrella Galicia varijantu bez glutena, možete se odlučiti za razne varijante sireva, od poluzrelih pa sve do tvrdih sireva.

S druge strane, nešto konkretnija jela koja uključuju ribu i plodove mora te primjerice povrće, također otvaraju brojne mogućnosti. Tako će Estrella Galicia pivo savršeno odgovarati uz salate s citričnim dresingom, rajčicom ili gazpacho juhom, a vrlo dobro se kombinira i s kuhanim školjkama, bijelom ribom i sl. Bezglutenska varijanta piva odlično pristaje jelima na bazi češnjaka, s rajčicom i sličnim povrćem, kao i ribljim paprikašom, piletinom i sl. Ono što je zanimljivo naglasiti jest to da Estrella Galicia pivo bez glutena pojačava slatko-gorke zemljaste okuse poput primjerice gljiva ili određenih orašastih plodova.

Karaoke večer

Postoji li netko tko će reći ne karaokama? Možda na prvu i postoji, ali jednom kada krenete i vidite koliko smijeha i zabave proizlazi iz ove aktivnosti, zaljubit ćete se u karaoke. Vikend je idealan trenutak za organizaciju karaoka, a kako biste se ipak malo opustili, Estrella Galicia pivo pravi je odabir. Ovo pivo moguće je kupiti u Roto dinamic trgovinama i online, a pritom birati između Estrella Galicia Cerveza Especial 5,5% i Estrella Galicia 0,0% bezalkoholnog Pilsnera, Estrella Galicia bezglutenskog piva i premium linije 1906 Reserva Especial, 1906 Black Coupage, 1906 Red Vintage i 1906 Galician Irish Red Ale.

Isto tako, ako vas zanima na koji način nastaje okus ovog preukusnog piva, proces kuhanja, fermentacije i sazrijevanja odvija se više od 20 dana, a to je razlog zbog kojeg pivo Estrella Galicia Especial ima ugodan i karakterističan okus hmelja.

Ovaj ekskluzivan pivski brend možete pronaći u svim Roto dinamic trgovinama i webshopu!

Foto: PR, Unsplash

* Sadržaj nastao u suradnji s Roto dinamics

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE