U Borovu smo pronašli odličan ‘duplić’ Hermesovih must-have sandala, a cijena im je vrlo pristupačna!

Ako ste u potrazi za ljetnom obućom koju ćete nositi iz sezone u sezonu, ne možete pogriješiti s parom Hermèsovih kultnih Oran sandala. Udobne su, jednostavne i kvalitetne, a njihov klasični izgled odlično će se uklopiti uz baš svaku odjevnu kombinaciju. Poznate po svojem bezvremenskom dizajnu, ove sandale su must-have komad već četvrt desetljeća, iako posljednjih godina svjedočimo nikad većoj pomami za njima.

Gotovo da nema it-djevojke koja svojedobno nije prošetala u ovom hit modelu, a s obzirom na to da koštaju između 660 i 2000 dolara ubrzo su se pojavile brojne cjenovno pristupačnije varijante inspirirane Oran sandalama. Već smo pisali o najuvjerljivijim “duplićima” Hermèsovog bestsellera iz ponude high street brendova, no spomenutoj listi sada možemo nadodati i jedan hrvatski model.

U pitanju su sandale s potpisom domaće tvornice obuće Borovo koje nose naziv BQueen Borovo. Kako stoji na njihovoj službenoj stranici, ovaj je model ručno izrađen od prave kože i prirodnih materijala, što svaki par čini jedinstvenim i unikatnim. Natikače su dostupne u dvije žarke boje idealne za ljeto, ružičastoj i plavoj, dok su potplati u neutralnoj smeđoj nijansi. Također, izvrsna je vijest da je njihova cijena i više nego prihvatljiva – 37 eura.

Foto: Instagram, Borovo

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE