Izdvojili smo najljepše bijele sandale i salonke koje će oduševiti sve mladenke!

Kada govorimo o najvažnijim danima u životu, onda sa sigurnošću možemo zaključiti kako je vjenčanje pri samom vrhu liste. Riječ je o danu u kojem želimo biti maksimalno dotjerani i zadovoljni svojim izgledom. Ono što je na kraju tog dana najvažnije je da se dobro osjećate u vlastitoj koži. Upravo zato, potrebno je kupiti komade koji su vizualno atraktivni, ali i udobni.

Vjenčanja su već odavno izašla iz klasičnih konotacija u kojima sve treba biti bijelo i svečano. Pa tako danas možemo vidjeti jednostavne haljine ili odijela u kombinaciji s cipelama u boji. U tom smislu više niste ograničeni samo na bijelu boju već si možete izabrati cipele u nekom vibrantnom tonu koje će savršeno pristajati na bijelu haljinu, ali moramo priznati da su naši favoriti i dalje u – bijeloj boji. Kada govorimo o modelima, prisutne su popularne slingback cipele koje su savršen odabir za proljetna vjenčanja jer je riječ o cipelama koje imaju otvorenu petu, a ne odustajemo niti od bezvremsnekih sandala i klasičnih salonki!

Divne cipele koje nosimo i nakon vjenčanja!

Salonke ili sandale idealan su odabir želite li se vjenčati u odjevnim komadima koji naginju minimalizmu, a sjajno pristaju i nešto upečatljivijem dizajner će odlično ‘smiriti’ cijeli look. Također, svaki od modela koji smo izdvojili bez problema možete nositi i nakon vjenčanja u brojnim posebnim prigodama te ih s lakoćom kombinirati u stylish modnim pričama koje neće proći nezapaženo!

U nastavku potražite nekoliko divni dizajnerskih modela cipela koje su kao stvorene za vjenčanja!

Aquazzura (1,195€)

 

Jimmy Choo (850€)

Jimmy Choo (850€)

Jimmy Choo (895€)

Amina Muaddi (615€)

Aquazzura (570€)

Dolce&Gabbana (795€)

Jimmy Choo (950€)

Jimmy Choo (1,595€)

Jimmy Choo (895€)

Foto: Farfetch, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE