Najudobniji matching outfiti koje ćete vi i vaši mališani obožavati nositi!

Posljednjih nekoliko godina ‘matching’ koncept postao je nevjerojatno popularan; Bilo da se radi o matching tetovažama, odjeći za parove ili pak outfitima za vas i vaše kućne ljubimce, usklađeni detalji proživljavaju veliki ‘boom’ na društvenim mrežama, a trend koji se, primijetili smo, posebno ističe jest onaj koji vam dozvoljava kreiranje najslađih matching outfita s vašim mališanom!
I zaista, ima li što slađe od kombiniranja outfita s bebom koji sam po sebi simbolizira osjećaj zajedništva i jedinstva, a u isto vrijeme izgleda toliko razigrano i simpatično? Matching outfiti sjajna su prilika i za bilježenje dragocjenih trenutaka, a kada je riječ o komadima koji su napravljeni održivom proizvodnjom i koji čuvaju nježnost i kožu vaše bebe, shopping ovakvih komada još je zabavniji! Pretražujući kolekcije koje kriju baš takve komade, pronašli smo neodoljiv brend imena Zipster Baby koji je nadaleko poznat po svojim prekrasnim odjevnim kombinacijama za vaš i vašu bebu, a koje su mahom napravljene od – bambusa. 
 
Filozofija brenda Zipster Baby
Zipster je pokrenut s jasnim ciljem kako bi roditeljima pružio održiv izbor odjeće za bebe koju krase zabavni, jedinstveni uzorci i optimalna praktičnost. Njihovi najpopularniji proizvodi uključuju najslađe matching pidžame u raznim bojama i uzorcima, a nama je odmah zapeo za oko neodoljiv model s leopard uzorkom, kao i cvjetni uzorak koji je kao stvoren za ljeto pred nama! Ono što nam se posebno svidjelo jest to što prilikom pretraživanja savršene kombinacije ne trebate posebno provjeravati sastav jer svaki komad iz Zipster kolekcije stvoren je od najnježnije tkanine dobivene iz bambusa i potpuno je siguran, kako za vas, tako i za vaše mališane. Najljepše modele izdvojili smo u članku, a potpune kolekcije potražite ovdje.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE