Popis najljepših pjesama koje su kao stvorene za čaroban prvi ples!

Vjenčanje je jedna od najemotivnijih prekretnica u životu. Čitav dan ispunjen je posebnom energijom i osjećajima koje ponekad nije lako niti opisati. U moru trenutaka koji će vam samo proletjeti pred očima i u moru onih koje ćete pamtiti do kraja života, prvi ples se izdvaja kao posebno intiman i upečatljiv. Ovaj trenutak ne bi bio potpun bez glazbe koja u ovakvim trenutcima nađe način da objasni sve što se ne može riječima opisati!

Neki parovi gotovo od prvog dana znaju koja pjesma će obilježiti dan njihovog vjenčanja, dok je drugima ipak potrebno malo inspiracije. No, u oba slučaja nema razloga da ova odluka predstavlja problem, baš suprotno, ovo može biti zabavna aktivnost koja će vas još više zbližiti i stvoriti neke nove zajedničke uspomene. Jedino je važno da pjesma koju odaberete odražava vaš karakter i učini da se osjećate ugodno dok budete plesali.

Ljubav je oduvijek omiljena tema mnogim izvođačima, stoga vjerujemo da za svakoga postoji „naša pjesma“. Naš savjet je da potragu započnete od vašeg omiljenog izvođača ili da se inspirirate našim popisom domaćih i stranih pjesama na koji smo pokušali uvrstiti razne glazbene stilove te aktualne i stare hitove čiji je zajednički nazivnik ljubav. Uz pravu pjesmu, jedina stvar koju trebate imati na umu je da uživate u ovom najromantičnije trenutku od prve do posljednje sekunde.

Petar Grašo – Ljubav sve pozlati

 

Frank Sinatra – The Way You Look Tonight

Dino Dvornik – Ljubav se zove imenom tvojim

Elton John – Your Song

Vanna i Gibonni – Ja ću budna sanjati

Adele – Make You Feel My Love

Tereza Kesovija – Moja posljednja i prva ljubavi

Ed Sheeran – Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)

Sergej Ćetković – Ljubav

Righteous Brothers – Unchained Melody

Matija Cvek – Visine

Elvis Presley – Can’t Help Falling in Love

Foto: Instagram, YouTube

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE