Službeno je: Ovo su 3 najpopularnije destinacije za nezaboravni medeni mjesec!

Bilo da se radi o opuštanju u luksuznom resortu ili pak adrenalinskoj avanturi u divljini, medeni je mjesec izvrsna prilika za istraživanje novih destinacija. Način na koji novopečeni mladenci žele provesti svoj zajednički odmor može se razlikovati ovisno o njihovu budžetu, interesima i željama, a neiscrpni izvor inspiracije i ideja postao je TikTok.

Ova društvena mreža vrvi od videozapisa s recenzijama i iskustvima korisnika s medenog mjeseca, koje su poslužile kao predmet istraživanja tvrtke za luksuzna putovanja Kuoni. Analizom više od 445 TikTok hashtagova ova je tvrtka izdvojila najpopularnije destinacije za vjenčano putovanje, a ove tri lokacije zasjele su na sam vrh ljestvice.

Maldivi

Hashtag #Maldiveshoneymoon trenutačno broji čak 11,6 milijuna pregleda, a uključuje cijeli niz mini vlogova s prekrasnih plaža s kristalno čistim morem i zalascima sunca koji oduzimaju dah. Maldivi su poznati po odmaralištima koji su među najluksuznijima na svijetu i nude bogatu gastronomsku i wellness ponudu, stoga ne čudi da su mnogi mladenci odlučili svoj medeni mjesec provesti upravo u ovom tropskom raju.

Italija

Naša susjedna Italija našla se na drugom mjestu ove liste s gotovo jednakim brojem pregleda kao Maldivi. Omiljena je među Europljanima zbog svoje lokacije i raznovrsnog krajolika koji nudi za svakoga ponešto – od bajkovitih Dolomita preko idiličnih toskanskih sela do neodoljive Amalfi obale.

Bali

Prirodne ljepote indonezijskog otoka potpuno su osvojile TikTok. S ugodnom klimom, mnoštvom zelenila i šuma, očaravajućim plažama i fascinantnom kulturom, jasno je zašto je Bali među najdražim odredištima nakon vjenčanja za mnoge parove. Na listi su također završili i Grčka, Malezija, Meksiko, Ujedinjeno Kraljevstvo, Bora Bora i Dubai.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE