4 beauty trenda koja su obilježila proteklu godinu

Ovo je vaša zadnja prilika da uhvatite najbolje make up trendove iz protekle godine! Možda niste uspjeli ostvariti odluku o zdravoj prehrani i redovitom vježbanju u 2018. godini, no ove obvezne beauty trendove još uvijek stignete usvojiti! Ovu je godinu obilježio takozvani clean look, a pogledajte i na koji način ga možete postići!

2018. godina bila je poprilično vruća kada je u pitanju beauty svijet, a evo i kojih se pet trendova nametnulo kao apsolutni MUST HAVE, a koje još uvijek stignete uvrstiti u vašu svakodnevnu beauty rutinu!

Ljubičasto sjenilo

Ultra ljubičasta je boja godine kada su sjenila u pitanju. Ako se niste uvjerili u ovo, dopustite Rihanni da vas uvjeri u investiciju nekoliko ljubičastih proizvoda. Potpredsjednik ‘Pantone Laurie Pressmana’ upravo je Rihannu proglasio zaslužnom za ovogodišnji izbor boja te smatra kako pjevačica i njezin ‘Fenty Beauty’ savršeno slave ovaj beauty trend.

Manje je više

Lijepa prozračna koža uvijek je IN. Vrijeme je da se ostavite contour četkica i idete na nešto prirodniji izgled. Ciljajte na manje šminke, a više prirodne kože; hidratantne kreme su odličan način s kojima možete započeti postizanje ovakvog izgleda.

Prirodan sjaj

Sjajan način pomoću kojega ćete završiti 2018. godinu je ulaganje u svoju kožu. Maske za lice će biti idealan način pomoću kojega ćete postići prirodan i besprijekoran sjaj vaše kože. Još jedan stari trik za postizanje eteričnog izgleda kože je, pogađate, dovoljna količina sna koji će zapravo uvijek biti najbolji recept za besprijekoran izgled vaše kože.

Jarke boje

Jarko i vibrantno je veliki i hrabri beauty pokret ove godine. Izaberite boju umjesto neutralne monokromatike, ali ju koristite na čist način, nikako u stilu osamdesetih. Eksperimentirajte sa svijetlim paletama sjenila i jarkim bojama za usne poput crvene ili ružičaste. Radite zapravo sve ono što se inače ne biste usudili, ali naravno na jedan suptilan i umjeren način.

Foto: Instagram, Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE