Beauty brend ima novu liniju za kućne ljubimce

Jeste li ikada razmišljali o tome koliko ste zaista posvećeni svojoj beauty rutini? I kakve su šanse da imate niz proizvoda bez kojih ne možete živjeti? I to nam je potpuno jasno, no jeste li ikad pomno razmišljali o dlaci vašeg ljubimca? Ako niste, ne brinite: Jen Atkin, hair stilistica iz redova Kim Kardashian, lansirala je šampon za kućne ljubimce. Riječ je o ograničenom broju proizvoda koji je dovoljno nježan da će ga obožavati vaše četveronožne bebe.  

Ključni sastojci ovoga proizvoda su jabučni ocat koji ima antibakterijska svojstva, sok od lista aloe vere koji umiruje svrbež i ekstrakt tamarinda koji hrani i hidratizira dlaku vašeg ljubimca. To je kao spa dan za vašu mačku ili psa. Dlaka će im biti sjajna, meka i čista. Ouai šampon je bez sulfata i parabena pa je dovoljno siguran za sve ljubimce, od onih velikih do onih malenih. Možete ga koristiti jednom tjedno, pomoći će vam da oslobodite svoje ljubimce potencijalnih bakterija i neugodnog mirisa.

 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

 
 
 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

 

 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

Cijena proizvoda je 28 američkih dolara. Može se kupiti i u web shopu, a dodajemo da je riječ o proizvodu koji će, u narednom razdoblju, od prodaje izdvajati 15 posto prihoda i donirati sredstva Vanderpump zakladi za pse. Tu je priču pokrenula Lisa Vanderpump sa željom spašavanja pasa od zlostavljanja, zanemarivanja i gladi.

 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE