Fenty Beauty i Kylie Cosmetics? Zaboravite, David Beckham postaje beauty mogul!

David Beckham, bivši nogometaš, a danas slobodno možemo  reći muška modna ikona, ovih dana ima zanimljive novosti. Naime, Beckham je potpisao ugovor s beauty gigantom L’Orealom kako bi izdao novu liniju muških proizvoda za njegu koju možemo očekivati u veljači sljedeće godine. Obzirom da nas ovaj čovjek ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima već dulje vrijeme, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu gdje je bio zaštitno lice mnogih kampanja, ovo je zapravo logičan slijed.

Linija će biti nazvana House 99, a njezino izdavanje označava Beckhamov prvi napad na svijet ljepote, ako izuzmemo parfeme izdane proteklih nekoliko godina. Iako je predvodio nekoliko kampanja u svojoj karijeri, od kojih je zadnja Biotherm Homme, ovo će biti prva linija proizvoda pod njegovim imenom. Brend će uključivati 13 proizvoda od njege za kosu do njege za kožu, a svaki od njih napravljen je s itekakvom involviranošću ovog mogula.

„Jako sam uzbuđen što konačno dijelim House 99 sa svima vama. Za mene, dotjerivanje ne predstavlja samo to kako izgledate, nego kako se osjećate. Radi se o udobnosti, pokušavanju novih stvari i oblikovanju vašeg sljedećeg izgleda. Stvorio sam House 99 kako bih ljudima pružio inspiraciju, kao i prave proizvode za eksperimentiranje i osjećaj potpunosti“, kazao je Beckham.

Zanimljivo je kako Beckhama često možemo vidjeti na Instagramu kako pomaže svojoj djeci u uljepšavanju, tako da nas ovaj potez svakako nije iznenadio. Također, broj 99 za Beckhama je itekako simboličan, obzirom da označava godinu u kojoj se vjenčao za svoju suprugu Victoriu Beckham, a iste su godine dobili i svog prvog sina, Brooklyna.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE