Isprobali smo novi Kiehl’sov proizvod koji u petak dolazi u trgovine

Za sreću je zaista potrebno tako malo. Nekoliko novih Kiehl’s proizvoda koji će izvući osmijeh na lice, a odraz u zrcalu učiniti sjajnim i potpunim. Sreća je ovoga puta bila između ostalog u malenoj crvenoj bočici na kojoj piše Glow Formula Skin Hydrator. Proizvod koji izaziva sjaj u očima, ali i više od toga.   
 
Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator potpuno je novi Kiehl’sov proizvod koji sam ekskluzivno isprobala prije nego što je došao na police trgovina. Po meni je ovaj proizvod dokaz da se najbolje stvari nalaze u malenim bočicama. Bočica je tamno crvene boje (i to one prekrasne crvene boje koja aludira na nar) jer se u njoj nalazi formula obogaćena ekstraktom ovog savršenog i obožavanog voća. Bočica ima dozator što me u posljednje vrijeme oduševljava na proizvodima, jer mi olakšava korištenje. Tako se ne može dogoditi da tekstura proizvoda nekontrolirano „krene“ na sve strane. Iako dozator više i nije inovacija, jer se vrlo često pojavljuje na proizvodima mnogih brendova i gotovo je postao praksa, Kiehl’s je i ovdje išao korak dalje „instalirajući“ na dozator dodatnu zaštitu koja ide oko „pumpice“. Zaštita će osigurati da vam se, ako se u kozmetičkoj torbici ona prisloni na neki drugi proizvod, ne dogodi da potiskom, proizvod iscuri van. Briljantna dosjetka! Koristila sam ovaj proizvod tri jutra zaredom i već vidim ogromnu razliku. Koža mi je potpuno drugačija i imam osjećaj da sam pod svjetlima hollywoodskih reflektora, sjajna je i blistava. Već sada znam da ću svoju kožu razmaziti po ne znam koji put. Zapravo, znam! Toliko sam ju puta razmazila, koliko Kiehl’s ima proizvoda na policama. (smijeh) Pa kako i ne bih, kada im ne mogu odoljeti. Uglavnom, moja beauty rutina posljednjih dana potpuno je drugačija, a zbog ovoga proizvoda sigurna sam da više nikada ni neće biti ista. Koristila sam hydrator na tri načina, kako bih vidjela razliku u njegovom djelovanju i sva tri puta sam ostala iznenađena. Koristila sam ga samostalno, u kombinaciji s dnevnom kremom, ali i u kombinaciji s BB kremom/puderom. Savršenstvo! Kada sam ga koristila samostalno, imala sam osjećaj da mi je koža u savršenoj harmoniji, nisam toliko uočavala nepravilnosti na licu koje inače uočavam. Kada sam ga dodala u dnevnu kremu moja reakcija je bila doslovce: „Woooow, You Glow Girl!“ (smijeh) I u BB kremi i u puderu naprosto je neusporediv s bilo kojom teksturom na ovoj planeti. Zaključak je da sam i kremu i puder s lakoćom nanijela, a „bestežinski“ osjećaj sam osjećala cijeli dan. Imala sam osjećaj kao da na licu nemam apsolutno ništa. Čak sam povremeno, vršcima prstiju (jagodicama) lagano tu i tamo dodirnula lice samo da taj fantastičan osjećaj doživim i kroz taktilnu percepciju. I najvažnije, ovaj „eliksir sjaja“ osigurat će vam hidrataciju tijekom 24 sata. Neprocjenjivo!  
 

Glow Formula Skin Hydrator (270 kuna)
Jedan od novih proizvoda je i Activated sun protector. Krema za zaštitu protiv sunca nalazi se u trgovinama od prošloga tjedna i već je oduševila korisnike. Svakog smo ljeta u potrazi za kremama koje će nas zaštiti od sunca i usput usrećiti našu kožu mirisom,ali i teksturom. Ova Kiehl’sova krema za zaštitu protiv sunca ima široki spektar zaštite sa sun-filter tehnologijom, vitaminom E i UVA/UVB zaštitom. S ovim proizvodom dobili ste zaštitu i tijela i lica pa ste si zapravo i osigurali dodatno mjesto u torbi za plažu. Vrlo se jednostavno razmazuje, a koža kremu savršeno brzo upija. Ima SPF 50 što znači da je idealan odabir i može biti proizvod za cijelu obitelj i za sve tipove kože uključujući i osjetljivu. Riječ je o paraben free proizvodu. 

Activated sun protector (205 kuna)

Obožavam balzame za usne. Imam ih gotovo u svakoj torbici po jedan da se slučajno ne bi dogodilo da ga iz jedne torbe ne prebacim u drugu. Hm, čini li me to ovisnicom o balzamima za usne?! (smijeh) Neka. Volim da su mi usne hidratizirane i mekane jer su takve, izvrsna podloga za ruž. Ruž preko tjedna koristim vrlo rijetko (on svoju priliku dobije vikendima). Preko tjedna radije dam priliku balzamima za usne. I to nijansiranim balzamima. Dakle, kao što se može iščitati između ovih redaka, imam poprilično visoke kriterije kada je riječ o odabiru proizvoda i baš zato na tronu svih balzama za usne sjedi onaj američkog brenda Kiehl’s. Cijelu sam zimu koristila Kiehl’sov Butterstick Lip Treatment jer je iznimno hidratantan i umirujući balzam s kombinacijom njegujućeg kokosovog ulja i maslaca od limuna bogatog antioksidantima. I on dolazi u nekoliko nijansi. Moja je omiljena cijele zime bila, Touch of berry.  Inače, ovaj balzam ima SPF 25 odnosno formulu koja mi omogućuje visok stupanj zaštite od UV zraka pa je savršen i za ljeto. Oblik sticka i praktična ambalaža omogućuju jednostavno nanošenje i daje profinjen izgled, uz teksturu koja nježno klizi po usnama i osigurava hidrataciju i do 12 sati. Uskoro će Kiehl’sova obitelj biti oplemenjena s dvije nove nijanse buttersticka koje ćete uskoro moći pronaći na policama trgovina. Riječ je o nijansama Pure Petal i Pop of Peony.  Mi smo ih isprobali. Mmmmm obožavanje! 

Butterstick Lip Treatment (150 kuna)

I za kraj, proizvod koji će biti moj vjerni suputnik ovoga ljeta. Prije dvije godine počela sam u ljetnom razdoblju uz sebe neprestano imati osvježavajuću vodicu koja osim što pruža hidrataciju, umiruje i čisti kožu. I to je zapravo sve što mi treba, posebice u situaciji kada nisam u prilici svoje lice očistiti proizvodima za njegu kože. I lutala sam i tražila idealnu vodicu isprobavajući razne proizvode, sve dok se nisam „piknula“ na kaktus. (smijeh) Formula vodice Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist oduševila me jer mi je pružila više mogućnosti. Bila sam presretna kada sam otkrila da mi koristi nakon čišćenja lica jer mi umiruje kožu i potiče hidrataciju, ali mi je bila idealna i kao fiksator koji je „probudio“ svjež izgled nakon napornog dana. Jako se, jako brzo upija pa je idealna kao dodatak i na radnom stolu jer ju možete za vrijeme radnog vremena koristiti kako bi se „razbudili“ i osvježili pa i dozvali nove kreativne ideje. Pružit će vam savršenu hidrataciju i do osam sati, a vašu će kožu učiniti glatkom i podatnom. Aromatična ulja lavande, geranija i ružmarina pružit će osvježavajuće i revitalizirajuće iskustvo. Zen za vaše lice! 

Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist (127 kuna)

Foto: Filip Kos, PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE