Lagani tekući puderi idealni za nešto toplije dane

Od ljeta nas dijeli tek nešto više od dva mjeseca, a ako još uvijek niste zamijenili one glavne makeup proizvode nešto laganijim i prozračnijim teksturama, pravo je vrijeme da otkrijete novitete na tržištu koji će vas zasigurno oduševiti na prvu. Kao i obično, najveći izazov je pronaći idealan puder s kojim će naša koža izgledati prirodno i svježe i koji neće uzrokovati iritacije i neugodna nakupljanja proizvoda na samu kožu, stoga smo istražili sve trenutno dostupne opcije kako bismo pronašli najbolji spoj cijene i kvalitete.

Lagani tekući puderi najbolje se slažu s normalnom, suhom ili mješovitom kožom, a ako imate izrazito masnu kožu, predlažemo da odaberete laganiji puder s obveznim matirajućim učinkom koji će vašoj koži podariti prirodan i ugodan izgled, a koji joj istovremeno pružiti prijeko potrebnu zaštitu od UV zraka. Imajte na umu da lagani tekući puderi najčešće pružaju laganu do srednju pokrivenost, stoga ih definitivno želite preskočiti ako tražite veliku pokrivenost. Moramo napomenuti i da tijekom proljetnog i ljetnog perioda dermatolozi s razlogom preporučuju tekući puder, prvenstveno zato što sadrži lagane sastojke gelaste ili vodenaste formulacije koja se vrlo lako apsorbira, a koja u isto vrijeme vašoj koži pruža hidrataciju koja je izrazito važna tijekom toplih mjeseci.

Najbolje ocijenjeni proizvodi

Prilikom odabira idealnog pudera, ne zaboravite obratiti pozornost na nijansu koja mora odgovarati vašem tenu, a koju ćete vrlo lako otkriti uz pomoć nekoliko trikova. No, znamo da je bez obzira na trud, danas zaista teško u moru proizvoda koji svakodnevno pristižu na police drogerija odabrati puder kojemu ćete dati šansu. Upravo zato smo u nastavku izdvojili pet laganih pudera koji nižu samo pozitivne recenzije, a koje se definitivno isplati kupiti!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE