Želite li bujnu kosu, ovo su proizvodi koje morate koristiti

Vjerujemo da će se većina složiti kako je bujna kosa jedan od najvećih beauty imperativa, no i da se za takvu kosu treba poslužiti malim trikovima. Tako ako prirodno imate nešto tanju kosu ili pak kosu bez volumena, a želite suprotno, serumi za rast kose nameću se kao odličan izbor koji osim što, kao što i samo ime nalaže, potiču rast kose, imaju i brojne druge benefite.

Serumi za rast su sjajni proizvodi želite li kosi u isto vrijeme podariti adekvatnu njegu, ali i poraditi na vizualnom dijelu. Naime, riječ je o serumima čija je primarna zadaća potaknuti rast, kao i postići efekt punine, odnosno bujne kose. Žene se tijekom života susreću s velikim brojem razloga zbog kojih se kosa jednostavno prorijedi, stoga su ovakvi proizvodi pravi ‘must have’ za sve one koji kosi žele povratit sjaj.

Isto tako, pokušavate li već neko vrijeme ‘pustiti’ kosu, a ona nikako da naraste, serumi za njezin rast sigurno će pomoći i poboljšati samu kvalitetu vlasi. Imajući to u vidu, izdvojili smo neke od najboljih proizvoda za rast i jačanje kose, pa želite li do ljeta zablistati s najljepšom kosom, predlažemo da što prije odaberete svoj idealni serum, krenete s korištenjem i vrlo brzo uživate u odličnim rezultatima, a prije svega zdravoj i čvrstoj kosi!

U nastavku potražite neke od naših favorita!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE