Znamo gdje možete kupiti ove divne staklene čaše za kavu koje su osvojile društvene mreže

U sve bržem ritmu naše svakodnevice, ispijanje kave često postaje dragocjen trenutak odmora i zadovoljstva. Kava je tako za mnoge postala mnogo više od samo napitka, pa je logično da su, u svijetu kavoljubaca, sve popularnije posebne, moderno dizajnirane čaše i šalice za kavu.

A našu posljednju potragu za baš takvim čašama za kavu inspirirala je poznata turska, lifestyle influencerica koja svojim pratiteljima nerijetko dijeli fotografije jedinstvenih ulova, mahom detalja za dom koje često uključuju moderne, posebne šalice za kavu. Nama su za oko zapali komadi od borosilkata, a iako većina ovih prekrasnih čaša nije dostupna našem tržištu, jedan sličan model pronašli smo na Temu stranici.

Dizajn ovih staklenih čaša šalica nešto je zaista posebno, a model koji smo pronašli krasi sofisticirani uzorak “gume” na površini čaše koji joj pruža neodoljivu dozu elegancije. Pa, ako ste trenutno u potrazi za trendi šalicama koje će doprinijeti estetici samog prostora, predlažemo da istražite sve o ovim ‘staklenim’ čašama od borosilkata koje će ove sezone biti apsolutni hit.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE