Na tržište je stigla nova maskara koja će ove sezone biti jedna od najtraženijih

Kako bi obilježili dolazak nove revolucionarne kraljice svih maskara essence call me Queen dramatic false lash effect maskare, makeup brand essence organizirao je Flash Mob Dance event u centra Zagreba. essence event bio je obogaćen dolaskom glavnih plesnih i influencer zvijezda, obučenih kao princ i princeza, koji su dodatno upotpunili čaroliju ovog događaja!

U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin uz 30ak talentiranih plesača. Ekipa je nenajavljeno zaplesala na punom Cvjetnom Trgu, demonstrirajući moć i kraljevstvo nove essence maskare. Uzbuđenjima nije bilo kraja jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom “Call Me Queen” kako bi mogli i sami ostvariti savršeni kraljevski look kod kuće!

essence Call me Queen maskara više je od makeup proizvoda; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost koja se krije u svakoj djevojci. Nema sumnje da nas essence uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim aktivacijama kao i trendi proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih makeup brendova u Europi. essence nije samo popularan, već i postavlja trendove u industriji ljepote, a njegova prisutnost na TikToku dodatno pojačava njegovu popularnost.

Spremi se zauzeti svoje mjesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta. Načuli smo da rasplesana essence obitelj ide dalje, sljedeća postaja joj je Sarajevo, pa Beograd i na kraju Ljubljana, essence royal family rules!

Neka tvoj pogled priča priču – priču o kraljici koja zna što želi i kako to postići!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE