Poznate dame otkrile su svoje beauty tajne

Večer za pamćenje pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu okupila je najveće šminkerice koje su potvrdile da je osnova svakog dobrog make upa Noelle kist u kozmetičkoj torbici.

Čarobni ambijent s prekrasnim pogledom na najljepši zagrebački park bio je odlična kulisa za predstavljanje nove linije i novog vizualnog identiteta omiljenog Noellea, a svoje beauty tajne otkrile su brojne poznate dame, modne i beauty blogerice te make up artisti. Nevena Rendeli Vejzović, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Ivana Mišerić, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge ljepotice nisu krile oduševljenje novim proizvodima, poznatim po originalnom dizajnu i odličnoj kvaliteti.

Ivana Mišerić, Antonija Blaće i Antonija Stupar Jurkin

Novi Noelle look inspiriran je pastelnim candylandom, koji je hit posljednjih sezona, ne samo u beauty svijetu nego i u dizajnu. U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle brenda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod zvijezdama, bila je zadužena popularna pjevačica Zsa Zsa. 

Zsa Zsa

Najveća novost, koja je oduševila sve prisutne, nova je linija pojedinačnih make up kistova te će konačno, svatko moći kreirati sadržaj vlastite make up torbice i izabrati kistove prema vlastitim navikama šminkanja. Svi su kistovi prošli test poznatih make up artista, dolaze u pastelnim bojama i izrađeni su od kvalitetne sintetičke dlake. Uz novi vizualni identitet, Noelle je lansirao i novi webshop, što je dodatno oduševilo sve ljubiteljice make upa, a sve to dokaz je kako Noelle uvijek prati najnovije trendove.

Dorin Lucija Bajzec, Marija Nikšić, Matea Pavić, Ana Karadžole i Željka Molnar

Nakon što se pozicionirao na tržištu make up setovima različitih namjena i dizajna, poput onoga za konturiranje, putnog izdanja kistova, unicorn ili rose gold setova, Noelle je odlučio ponuditi raskošnu lepezu pojedinačnih kistova za nanošenje svih vrsta make upa, a putem webshopa učinit će ga dostupnim svima. 

Paula Sikirić, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin i Ivana Mišerić

Tvornica unikatnih make up kistova i setova u ponudu je uvrstila i odgovarajući etui za kistove, ovalnog oblika, izrađen od umjetne kože u koji se može pohraniti svaki make up accessorize, zaštititi od vanjskih utjecaja pa odložiti na polici ili nositi na putovanjima. Nova Noelle linija dostupna je u odabranim BIPA drogerijama, a uskoro u cijelom BIPA lancu te putem online shopa kojem već sad nisu odoljele brojne šminkerice diljem Hrvatske.

Matea Frajsberger, Maša Zibar i Tina Lončar

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE