Baš Naš Food&Ball: Donosimo prve detalje omiljenog festivala na Bundeku!

Ako smo u nešto sigurni, to je onda činjenica da će lipanj biti u znaku nogometne groznice, čini se da će tako biti i na omiljenom Baš Naš festivalu. Naime, popularni festival vraća se i ove godine na Bundek, a uz nogomet tu je kao i uvijek red dobre hrane i red dobre glazbe. Prije nego što svoje torbe spakirate za more pravac Bundek jer tamo će se od 14.lipnja do 14. srpnja održavati najbolji partyji.

Baš Naš Food&Ball izdanje stiže na Bundek za manje od mjesec dana. U novozagrebačkom parku možete očekivati vrhunsku street food ponudu, bogati glazbeni program, otvorene koncerte i partije, a sve to bit će začinjeno s prstohvatom nogometne euforije. Ove godine uz program za odrasle najavljena je i kids zona za najmlađe.

Glazbeni program otvaraju Songkillersi

Za sada nije objavljen detaljan glazbenim program, no poznato je da će Food&Ball izdanje Baš Naš festivala otvoriti legendarni Songkillersi. Funk bend, predvođen Željkom Banićem – Banetom, ima preko 30 godina diskografske i koncertne aktivnosti. Njihove stvari poznate su svim generacijama, a svi željni njihovog funk i chill zvuka moći će ih poslušati 14. 06. u 21 sat na otovorenju festivala.

Kao i uvijek ulaz na sve koncerte je besplatan. Sve detalje o ovogodišnjem programu pratite na IG i FB profilima.

Foto: Baš Naš

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE