‘Drive In Kino Zagreb’ seli se na novu lokaciju, a tijekom prvog vikenda ulaz je besplatan!

Komercijalna, velika kina pružaju spektakularno iskustvo gledanja, no nikako ne mogu nadoknaditi šarm gledanja filma na otvorenom ili u malim projekcijskim dvoranama. Zaljubljenici u ovakav način konzumacije filmske umjetnosti sigurno žive za proljeće i ljeto kada filmove mogu gledati upravo u takvom romantičnom i nostalgičnom izdanju. Kina na otvorenom sve više viđamo u hrvatskim gradovima, a Zagreb je jedan od rijetkih gradova koji ima ”drive in” inačicu.

“Drive In Kino Zagreb” u organizaciji Hrvatske Studentske Asocijacije više od deset godina organizira ovakav način gledanja filmova. Do sada su bili smješteni na parkiralištu iza kultne ”Kockice”, međutim prerasli su kapacitete tog prostora pa se ove godine sele na novu lokaciju. U novom ruhu započinju novu sezonu 20. travnja na Parkiralištu Tržnice Borongaj.

Na svojim društvenim mrežama nedavno su potvrdili vijest o novoj lokaciji i najavili prve datume projekcija. ”Naša prva večer, subota (20.04.), rezervirana je za mališane i sve koji se tako osjećaju uz animirani film Potraga za Nemom. Drugi dan, u nedjelju (21.04.), povedite svoje prijateljice u izlazak i pogledajte kultni klasik – Vrag nosi Pradu!”. Potvrđeno je da će se projekcije održati i 27. i 28. travnja, no još uvijek nisu otkriveni naslovi za te dane.

Mnoge će obradovati činjenica da je ulaz na prve dvije projekcije na novoj lokaciji potpuno besplatan.

Foto: Instagram (Drive In Kino Zagreb)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE