Drvene kućice koje se nalaze tik uz rijeku Mrežnicu idealne su za bijeg iz gradske gužve

Nedaleko od Karlovca na rijeci Mrežnici, smjestio se jedan od danas najpopularnijih ‘glamping’ smještaja u Hrvatskoj – Riverland Mrežnica – otok na kojem su svoj dom pronašle drvene kućice u kojima možete prespavati, odmoriti se, ponovno spojiti s prirodom i jednostavno – uživati u životu. Za mir koji je tamo moguće pronaći zaslužno je mnogo faktora, a sve detalje o ovoj ‘glamping’ oazi otkrijte u nastavku članka!

Postoji li bolji odmor od onoga kraj rijeke koju okružuje prekrasno i umirujuće zelenilo, probrano društvo i aktivnosti koje su daleko od iscrpljujuće moderne tehnologije? Upravo ovakav odmor možete pronaći u preslatkim drvenim kućicama koje su se smjestile tik uz rijeku Mrežnicu.

Riverland Mrežnica nalazi se u mjestu Zvečaj, u Karlovačkoj županiji, a ovu omiljenu lokaciju za odmor čine dvije drvene kućice koje pružaju zaista fantastičan pogled. Kapacitet kućica je za četvero osoba, a posjeduju prekrasnu terasu, opremu za roštilj, potpuno opremljenu zajedničku kupaonicu s tušem. Sam kamp nudi i uslugu najma bicikala, što će zadovoljiti sve ljubitelje aktivnog odmora. Bez obzira na to kakav odmor preferirate, sigurni smo da će na ovom mjestu baš svatko pronaći odmor po svom guštu! Sve detalje otkrijte na službenoj stranici.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE