Ljubitelji interijera obožavaju bojiti viralnu lampu iz IKEE: Izgleda baš dobro!

Stvoriti jedinstven i personaliziran životni prostor s karakterom najlakše je učiniti kroz male kreativne projekte. To svakodnevno potvrđuju kreatori sadržaja na društvenim mrežama koji objavljuju svoje DIY pothvate. Na DIY sceni jako su popularni komadi švedskog brenda IKEA koji uz nekoliko malih preinaka mogu izgledati zaista dobro u prostoru. Jedna viralna lampa iz ponude spomenutog brenda dokaz je da su jednostavni DIY projekti često najefektniji.

Stolna lampa ACKJA postala je jedan od viralnih komada iz IKEE. Njezin izvorni izgled, odnosno srebrna metalik boja trenutno je jako poželjna i u skladu s trendovima, međutim na društvenim mrežama ovaj komad postao je jako popularan izbor za DIY pothvate. Naime, na društvenim mrežama najčešće viđamo scenarije u kojima zaljubljenici u uređenje interijera boje ovu lampu u živahne primarne boje.

Lampa sastoji od dvije polutke koje se mogu odvojiti pa se zbog toga da jako lako rastaviti. Dva dijela koja čine glavni dio lampe izvrsno izgledaju ako se oboje kontrastnim bojama, ali i ako odaberete dvije nijanse iz iste palete. Na vrhu lampe nalazi se velika žarulja uz pomoć koje također možete dobiti kastomizirani izgled. U IKEA online trgovini dostupna je lampa bez žarulje kao i kombinacija s MOLNART žaruljom. S obzirom na pristupačnu cijenu proizvoda vrijedi se poigrati i stvoriti jedinstven detalj koji će krasiti policu ili radni stol, a inspiraciju možete potražiti u nastavku.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE