Neodoljivi, ‘stylish’ suncobrani koji će ukrasiti svaki balkon!

Ako još uvijek niste pronašli savršen suncobran za nadolazeću sezonu, ne tražite dalje od ovih savršenih, ‘instagramičnih’ modela koje krije ljetna kolekcija nizozemskog brenda HK Living. Osim webshopa, sve njihove proizvode, poznate po modernom, nepogrešivom dizajnu, možete kupiti i u Hrvatskoj, i to na stranicama dobro poznatih shopping destinacija Gnijezdo, Dizajnholik, Trika i Selectedd.

HK Living suncobrani mogu se pohvaliti jedinstvenim stilskim rješenjima koji s lakoćom spajaju modu i funkciju. Bez obzira volite li klasični prugasti uzorak, odvažne geometrijske printove ili nježne cvjetne motive, njihova kolekcija ima ponešto za svaki ukus i estetiku. Posvećenost detaljima i besprijekorna izrada čine ove suncobrane pravim umjetničkim djelima, a sasvim smo sigurni da će ove sezone plijeniti pažnju na svakoj plaži. A osim njihove ljepote i praktičnosti, ovi suncobrani iznimno su kvalitetni i izdržljivi, otporni na sunce, vjetar i vodu, i odlična su investicija za sve one koji žele uložiti u nešto skuplji, trajni model koji ćete koristiti još mnogo sezona.

Pametna, trajna investicija

A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita koji su nam se toliko svidjeli da nam je zaista teško odabrati samo jedan. Cijena suncobrana kreće se između 200 i 400 eura, a cjelokupnu kolekciju otkrijte na službenoj HK Living stranici.
NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE