Pizza festival sljedeći tjedan pretvara Strossmayerov trg u ‘malu Italiju’!

Vraća se popularni zagrebački Pizza Festival! Od 27. svibnja do 2. lipnja, Strossmayerov trg u Zagrebu pretvorit će se u “komadić raja” za sve ljubitelje pizze. Ovaj treći po redu festival posjetiteljima sprema više od 35 različitih vrsta pizza, kreativne koktele, kvizove, kino program i slikarske radionice. Posjetitelji će moći uživati i u svakodnevnim tematskim glazbenim programima koje je osmislio Ozren Kanceljak, uključujući DJ nastupe i tematske večeri kao što su Felicità, Penso Positivo i Pizza Boogie.

Ove godine, festival će okupiti 11 štandova, od kojih će devet predstaviti svoje najbolje kulinarske kreacije. Al Dente, Pizza Re, Pizza Social Club, RougeMarin, Zagyland, Picnic & Poma Food Boutique, Tutto Passa, Pizza Fritta i Oui Chef on Wheels donose raznoliku ponudu napuljskih, rimskih, sicilijanskih, prženih i margherita pizza. Central Bar će nuditi rashlađeno pivo te vrhunska vina, žestoka pića i sokove, dok će Gingle Bells posluživati svoje koktele s potpisom.

Osim uživanja u pizzama, posjetitelji će moći sudjelovati u popularnim slikarskim radionicama Pinelli & Vino, tematskom kvizu Ribafisha te uživati u kino programu. Festival je idealna prilika za obiteljski provod, romantični spoj ili solo avanturu, jer svi znamo da pizza može ujediniti i oraspoložiti baš svakoga! Ulaz je besplatan, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 12:00 do 00:00 te vikendom od 11:00 do 00:00.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE