U Rijeci napravljen luksuzni polarni kruzer Eclipse II koji uskoro kreće na svoju prvu plovidbu!

Uzbudljiva kruzerska putovanja ponajviše na Antarktik postala su potpuni hit na društvenim mrežama u posljednje vrijeme. Stoga nas je činjenica da jedno takvo luksuzno plovili gradi u riječkom brodogradilištu 3. maj još više zainteresirala. Naime, tvrtka Scenic specijalizirana za kruzerske ekspedicije upravo je u našem brodogradilištu konstruirala luksuzno plovilo koje na svoje prvo putovanje kreće iz Lisabona 13. travnja, a danas će isploviti iz 3. maja.

Novi list prenosi kako je ovaj impozantni brod, vrijedan više od 160 milijuna eura, završen i opremljen u svega devet mjeseci nakon porinuća s trećemajskih navoza, tri mjeseca unutar ugovornog roka i unutar planiranog budžeta što je i u svjetskim brodograđevnim razmjerima impresivno dostignuće. Kao i svaki kruzer, ovaj brod je pravi pravcati hotel na moru sa svim mogućim luksuznim sadržajima koje njegovi gosti mogu poželjeti.

Brod na kojem možete obići svaki kutak svijeta

Kao što smo rekli tvrtka Scenic specijalizirana je za ultraluksuzna kruzerska iskustva, a svaki centimetar ovog plovila to i dokazuje. Iako je u njihovoj floti već poznat sestrinski brod Eclipse, Eclipse II nije samo njegova kopija već je poboljšan u svakom mogućem segmentu. Za početak Scenic Eclipse II putovat će u gotovo svaki kutak svijeta – od polarnih regija prepunih leda do najtraženijih toplih krajeva na svijetu. Osim toga sretnicima koji uspiju rezervirati putovanje na ovom brodu, uživat će u vrhunskoj gastronomskoj ponudi, a moći će i učiti od najboljih kuhara na kulinarskim majstorskim tečajevima.

Eclipse II može se pohvaliti i Senses Spa zonom koja se prostire na skoro 600 m^2, a opremljena je sobama za terapiju, saunama, parnom kupelji, salonima za opuštanje, studijom za manikuru/pedikuru, prostorom za aromaterapiju i integriranim ledenim fontanama. Krovna terasa, bazeni, ultraluksuzno opremljene sobe i privatni apartmani samo su dio iskustva koje ćete doživjeti na uzbudljivim svjetskim ekspedicijama.

Foto: Instagram, Scenic Luxury Cruises and Tours

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE