Vožnja brodom uz neograničeni prosecco za manje od 20 eura? Da, moguće je, a znamo i gdje!

Voljeli biste nakratko odmoriti od poslovnih obveza i podijeliti nezaboravne trenutke s dragim osobama, ali ne raspolažete s velikim budžetom? Posjet Budimpešti mogao bi biti pravo rješenje za vas. Budimpešta je od Zagreba udaljena svega 3 i pol sata vožnje (oko 340 kilometara), što je čini idealnom destinacijom za jednodnevni ili dvodnevni izlet. Bilo da vas privlači noćni život, bogata kultura, zadivljujuća arhitektura ili pak opuštanje u vrhunskim toplicama – mađarska metropola ima sve od navedenog.

Ako preporuke za dobar provod u Budimpešti potražite na TikToku, velike su šanse kako ćete vrlo brzo naletjeti na iskustva s krstarenja po Dunavu. Čini se kako se turisti slažu u jednom – ne možete pogriješiti ako se odlučite za noćnu vožnju brodom uz neograničeni prosecco! Ovaj izlet, čija je cijena svega 19,5 eura po osobi, uključuje razgledavanje nekih od najpoznatijih gradskih znamenitosti, poput zgrade mađarskog parlamenta i Mosta slobode, kao i otvoreni šank s vrhunskim mađarskim vinom i domaćom limunadom. Ako ogladnite, uz nadoplatu možete naručiti platu lokalnih specijaliteta poput pršut mangalice, domaćih kobasica i sira te raznovrsnog povrća.

@sarah_locklair Best day ever fr #fyp #swag #travel #traveltok #hostel #hostelhopping #hostelsineurope #solotravel #solotraveleurope #solotraveltips #femalesolotravel #femalesolotraveltips #solofemaletravelingeurope #backpacking #solobackpacking #backpackingeurope #solobackpackingeurope #solotrip #femalebackpacking #solofemalebackpacking #sofemalebackpackingeurope #backpackingtips #solobackpackingtips #osprey #hostelworld #worldpackers #workaway #volunteer #flight #budapest #boastridebudapest #parliamentbudapest #unlimitedprosecoboastride #thingstodoinbudapest #budapestbuildinglitup #hostelworld #cheapthingstodobudapest ♬ born to die – Ludovica C.

Dojmovi korisnika TikToka vrlo su pozitivni, a neki od njih ovaj su izlet opisali kao “najluđu noć u životu”. Noćna plovidba Dunavom za parove može biti jedinstveno romantično iskustvo, no odlična je opcija i za društvo prijatelja u potrazi za provodom za pamćenje!

@thenomadiccreator Budapest river cruise with unlimited Prosecco and rooftop views of the city! #budapesthungary #traveleurope2023 #budapestrivercruise #budapestthingstodo ♬ SO MANY PEOPLE ARE USING THIS – Mae & Lily

Foto: Instagram, TikTok

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE