Za ljetni ‘vibe’: Detalji od rafije unose teksturu i toplinu u svaki kutak doma

Ako ljeti obožavate nositi pletene torbe i cekere od rafije, zašto sličan efekt ne biste postigli i u svom prostoru. Pobornici smo ideje da izgled svog prostora prilagodite sezoni na suptilan i elegantan način, a to znači da vam ne trebaju figurice dupina i školjaka kako biste unijeli dašak ljeta u svoj prostor. Dovoljno je samo nekoliko detalja od pravog materijala, a rafija je idealan izbor.

Rafija se koristi za izradu raznih predmeta od modnih dodataka do detalja za dom poput košara, podmetača, tegli za cvijeće i slično. Prirodan izgled i tekstura ovog materijala u interijer unosi toplinu i zanimljivu teksturu.

U ponudi popularnih brendova koji nude pristupačne dodatke za dom pronašli smo nekoliko super komada koji će upotpuniti svaki kutak doma. Jedna tegla za cvijeće ili pladanj na stolu je sve što vam treba da dobijete osjećaj da se nalazite u vikendici na moru ili nekoj egzotičnoj destinaciji. Prednost detalja od rafije i neutralna boja pa se mogu lako kombinirati bez obzira na paletu koju već imate u svom interijeru. Izvrsno će izgledati u minimalističkim bež prostorima kao i u maksimalističkim u kojem dominiraju boje i uzorci. Naš odabir stylish detalja pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram, H&M Home, JYSK, Reserved Home, Zara Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE