Ako volite Birkenstock, oduševit će vas novi Stradivarius modeli natikača

Tko kaže da su kultne Birkenstockice izašle iz mode – laže. Ovaj uniseks, neutralni model natikača jedan je od rijetkih koji se uklopio u aktualne trendove bez da je promijeno svoj prepoznatljivi dizajn, a zbog njegove ga sveprisutnosti bez problema možemo ubrojiti među najpopularniju ljetnu obuću. Iako je udobni, klasični izgled ovih sandala ostao isti, na tržištu su se pojavili modeli u novim bojama, a brend se može pohvaliti i s nekoliko suradnji s istaknutim modnim kućama poput Manola Blahnik, Jila Sandera i Diora.

Među Birkenstock modelima istaknule su se sandale Arizona s dva remenčića, no sve veću popularnost uživaju i njihovi Boston modeli zatvorenih prstiju nalik klompama. “Dupliće” obuće ovog brenda posljednjih godina viđamo posvuda, no rijetko su se koji kvalitetom uspjeli približiti originalu i upravo su zato novi modeli u Stradivarius kolekciji smjesta privukli našu pozornost.

Popularni high street brend u svoju je ponudu dodao desetak modela natikača vidno nadahnutih Birkenstockovom Arizonom. Najzastupljeniji su modeli u neutralnim i zemljanim tonovima poput bijele, bež i smeđe, no tu je i varijanta u trendi kraljevsko plavoj nijansi. Modeli su nas, osim izgledom, privukli i sastavom (izrađeni su od kože), ali i prisupačnom cijenom od 29,99 eura.

Foto: Instagram, Stradivarius

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE