H&M Home ima odličan izbor ‘boucle’ jastuka za dozu elegancije u dnevnom boravaku

Brend Goop iza kojeg stoji poznata glumica Gwyneth Paltrow, 2018. godine je lansirao suradnju s brendom namještaja CB2 koja je potaknula opsesiju boucleom. Nakon toga sjedeće garniture, fotelje i sofe od bouclea postale su široko dostupne i popularne. Trend je blago iščeznuo ove godine, međutim još uvijek se zadržao kroz manje dekorativne elemente posebno ukrasne jastučiće.

H&M Home trenutno u svojoj kolekciji ima odličnu ponudu ovakve vrste jastuka koji će podignuti izgled svake sofe. Boucle tkanina je relativno osjetljiva i u formi kauča može predstavljati izazov za održavanje. Međutim, kada se radi o manjim komadima poput jastuka taj faktor nije presudan.
Estetska prednost boucle tkanine je definitivno njezina tekstura. Ako imate osjećaj da vašem prostoru ili konkretno sofi nedostaje zanimljivosti ova tkanina može biti upravo ono što tražite.

Kao što smo rekli H&M Home trenutno ima nekoliko različitih modela. Uz najraširenije loptaste jastuke u bijeloj boji, može se pronaći i varijaciju u dubokoj plavoj nijansi. Osim toga dostupni su i zanimljivi oblici poput školjke i jastuka u obliku karika te jastuk koji izgledom podsjeća na ‘doughnut’.

Foto: Instagram, H&M Home

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE