Ovo su najprodavanije kreme za lice sa zaštitnim faktorom!

Sigurni smo da i ptice na grani već znaju koliko su kreme za zaštitnim faktorom važne u njezi kože lica, no iz nekog razloga ih se sjetimo tek onda kada temperature postanu nešto više. Jedan od razloga je taj što je nerijetko riječ o izrazito teškim kremama koje je izazovno uklopiti u svakodnevnu make up rutinu jer im treba dugo da se upiju, a zbog gustoće potencijalno mogu stvoriti nered na licu u vidu prištića.

S druge strane, inovacija u beauty svijetu ne nedostaje, pa tako svjedočimo novitetima na tržištu koji uvelike olakšavaju svakodnevnu skincare rutinu. Pravi primjer toga su upravo kreme za zaštitnim faktorom za lice čije formule su postale nešto fluidnije, ali su također zadržale svoju učinkovitost. Možda i nismo toliko svjesni važnosti redovitog nanošenja krema sa SPF-om, no naša koža definitivno nije ljubitelj sunčevih zraka. Upravo je izlaganje kože suncu jedan od glavnih razloga zašto prvi znakovi starenja postaju izraženiji, a problem može s vremenom postati puno ozbiljni i drastično narušiti samo zdravlje kože. Osim što u prvim danima proljeća trebamo voditi računa da koža zadržava svoju optimalnu razinu hidratacije, jednako tako je važno održavati zaštitu od sunca. Danas se na tržištu mogu pronaći kreme čija je formula nešto laganija te nije kredasto bijele boje kojoj treba previše vremena da se upije i koje su nevidljive ispod make upa.

Također, riječ je o kremama koje istovremeno hrane kožu u svim njezinim slojevima, stoga umjesto da zazirete od nanošenja SPF-a svakog jutra, radije pronađite proizvod koji nije samo zaštita nego i njega za kožu vašeg lica. U nastavku smo izdvojili kreme koje su sjajni saveznici zdrave i njegovane kože te smo sigurni da ćete vrlo lako pronaći svog novog favorita!

CeraVe Moisturizers

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE