Izdvojili smo najljepše bijele haljine iz high street ponude

Ne sumnjamo kako ste se u proteklim mjesecima zaželjeli prozračnih materijala i lepršavih krojeva, čija je sezona s dolaskom toplijeg vremena i službeno otvorena. Ljubiteljice ženstvenih krojeva tako će napokon doći na svoje jer su high street ponudu ovih dana preplavili raznoliki modeli haljina i suknji kao stvorenih za visoke temperature.

Mnogi će se složiti kako je bijela haljina klasik kojemu se rado vraćamo baš svakog proljeća (i ljeta). U ovom periodu prirodno naginjemo prema svjetlijim nijansama, pogodnijima za boravak na suncu, a bijela boja mnogima je favorit i jer naglašava tamni ten. Upravo zato, uvjereni smo kako će kvalitetna bijela haljina jednostavnog kroja, izrađena od prirodnog materijala poput pamuka ili lana, postati dio baze vašeg ormara za kojim ćete posezati svake sezone.

Zahvaljujući popularnosti hiperženstvenih stilova u kolekcijama luksuznih brendova, ali i na društvenim mrežama, romantične haljine u high street ponudi nikada nisu bile brojnije. Posebno se ističu modeli s balon suknjama ili puf rukavima u “coquette” stilu, a tu su i sveprisutne košulja-haljine te zavodljive, minimalističke slip varijante. U nastavku pronađite naših 12 favorita s kojima zasigurno nećete pogriješiti.

Foto: Instagram, H&M, Zara, Mango, Massimo Dutti, COS, Reserved

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE