Izdvojili smo nekoliko najljepših modnih komada za proljeće koje se isplati kupiti

Dolaskom proljeća ne mijenjaju se samo naše svakodnevne rutine, već promjene ne zaobilaze niti našu garderobu. Tako će glavnu riječ u našim outfitima imati nešto laganiji, prozračniji modni komadi, ali i komadi koji predstavljaju pravi odmak od neutralnih i pomalo dosadnih paleta. Kao i svakog proljeća, tako će i ovog naglasak biti na trendi bojama i izlasku iz zone modnog komfora, a koji komadi su nezaobilazni u danima pred nama, otkrijte u nastavku!

Nakon jednostavnosti neutralnih tonova koja je tijekom jesenskih i zimskih mjeseci vladala modnim svijetom i našim ormarom, proljetni i ljetni dani nas vraćaju raskošnoj paleti jarkih boja. Prednost upečatljivih modnih komada leži u tome što nas s takvom lakoćom izdvajaju iz mase jednoličnosti te pružaju svojevrstan karakter, a što neutralnim paletama ne polazi baš za rukom. Kao jedan od razloga zašto nam ovakvi modni komadi možda nisu prvi odabir jest strah od njihovog kombiniranja s ostalim predmetima iz ormara, no činjenica jest da s dobrim modnim komadom u trendi nijansi možete osvježiti svoj outfit u tren oka te mu podariti jedno sasvim novo, posebnije ruho!

Sigurni smo da ste do sada primijetili da nas proljetne kolekcije omiljenih modnih brendova vraćaju vibrantnim i jarkim bojama, a nama je posebno za oko zapela kolekcija brenda s.Oliver koja je prekrasno spojila dvije najvažnije komponente u odijevanju; osjećaj ugode i prekrasan izgled. Ono što nas je na prvu osvojilo u s.Oliver kolekciji jest prekrasan spoj modernog i nostalgičnog, ali i prirodni materijali te nosivost samih modnih komada, od jutra do večeri!

Znamo da je za vrijeme visokih temperatura izrazito važna udobnost, stoga birajte nešto šire krojeve, kratke rukave i lagane tkanine zahvaljujući kojima će ispunjavanje svakodnevnih obaveza biti nešto lakše, a večeri ugodnije. Materijal koji je zapravo najprikladniji za visoke temperature jest lan, no pogrešno je mišljenje kako je riječ o materijalu koji nije idealan odabir za nešto elegantnija i posebnija modna izdanja. To savršeno dokazuje i ova nova s.Oliver kolekcija čiji su modni komadi kao stvoreni za poslovne prigode, ali i one nešto svečanije u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje.

Kada su nijanse u pitanju, i ove sezone su u fokusu modni komadi u pastelnim tonovima, a kao poseban mikro trend izdvaja se narančasta boja koja svakom modnom komadu pruža dašak svestranosti i razigranosti. Narančasti modni komadi idealan su odabir za sve one koji traže nešto efektnije i odvažnije, a kombinirati ih možete vrlo jednostavno; primjerice s neutralnijim modnim komadima kojima će ova nijansa pružiti svojevrstan karakter ili pak igrati na ‘color blocking’ varijantu u kombinaciji s vječno omiljenom rozom bojom. Sigurni smo da vaš outfit neće proći nezamijećeno! Također, narančasta boja odlično se slaže kako s crnom i bijelom, ali i s nježnim tonovima bež, plave, zelene i smeđe boje u kojima će pronaći savršenu ravnotežu.



U nastavku smo izdvojili nekoliko proljetnih favorita koji će unijeti svježinu i razigranost u svakodnevnu garderobu i kombinacije, stoga je prvo vrijeme za shopping! Sve mode komade možete kupiti u s.Oliver trgovinama ili online!

s.Oliver majica (49,99 €), s.Oliver haljina (69,99 €)

s.Oliver majica (39,99 €), s.Oliver haljina (79,99 €)

s.Oliver hlače (49,99 €), s.Oliver haljina (79,99 €)

s.Oliver sako (99,99 €), s.Oliver torba (49,99 €)

s.Oliver haljina (79,99 €), s.Oliver torba (39,99 €)

s.Oliver majica (39,99 €), s.Oliver hlače (49,99 €)

s.Oliver haljina (39,99 €), s.Oliver haljina (69,99 €)

s.Oliver košulja (69,99 €), s.Oliver kombinezon (149,00 €)

Foto: s.Oliver

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom s.Oliver

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE