Aktualni komadi iz Bershke sniženi su do 50%, a mi smo izdvojili nekoliko genijalnih koje još možete uloviti!

Ljetne kolekcije preplavile su high street ponudu što znači da je pravo vrijeme za obnavljanje ljetne garderobe. Ako tome dodamo činjenicu da u nekim omiljenim shopping adresama traju popusti na aktualne komade, sve što nam preostaje je izdvojiti nekoliko najboljih koje se isplati imati za nadolazeću ljetnu sezonu. Upravo zato provjerili smo koji komadi iz Bershkine aktualne ponude su sniženi čak do 50 posto.

Kao što smo rekli, dio aktualne Bershka ponude u kojoj se mogu naći različiti modeli topova, blejzera i ljetnih odijela, kao i niz dodataka poput torbica i cipela je snižen i do 50 posto. Komadi koje smo izdvojili odlično će se uklopiti u street style i ležerne kombinacije za tople dane pred nama. Osnovni komadi poput bijelih hlača ili bazične košulja haljine odlična su osnova za izgradnju stylinga koji možete upotpuniti trendi komadima kojih u ovoj ponudi ne nedostaje.

Trendi komadi po odličnim cijenama

Kada je riječ o stylish modnim kombinacijama, svi se možemo složiti da su detalji ti koji čine razliku. To posebno dolazi do izražaja ljeti kada nosimo manje odjevnih komada i nemamo toliko prilike za nošenje slojevitih kombinacija. Tako smo u ovoj sniženoj ponudi pronašli jedan od najtrendi komada – denim natikače koje će savršeno izgledati u ‘denim on denim‘ kombinacijama te s ljetnim i proljetnim haljinama. Sve naše favorite smo izdvojili u galeriju, a cijelu sniženu ponudu možete istražiti na poveznici.

(11,19 €), (18,19 €)

(13,99 €), (16,09 €)

(6,99 €), (12,59 €)

(20,99 €), (12,59 €)

(25,19 €), (27,99 €)

Foto: Bershka, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE