Mango ima odličan ‘duplić’ najpoželjnije Loewe ljetne torbe koja je osvojila Instagram!

Loewe Basket torba od rafije plasirana je još 2019. godine i otada slovi za jedan od najpoželjnijih ljetnih modnih dodataka. Ovu viralnu pletenu torbu zasigurno ste već vidjeli na Instagramu jer gotovo da nema “it” djevojke koja je nije nosila. Istaknula se svojim klasičnim i jednostavnim dizajnom, koji je čini vrlo praktičnom i šik u isto vrijeme. Ova prostrana torba također je prepoznatljiva po smeđim kožnim detaljima, te diskretno otisnutom Loewe logotipu.

S obzirom na to da njezina popularnost ne jenjava, sumnjamo kako ćete na ovu torbu u skorije vrijeme naletjeti na sniženju. Njezina cijena od 480 eura baš i nije za svačiji novčanih, pogotovo jer je u pitanju sezonska torba koju možete nositi svega nekoliko mjeseci u godini. Srećom, u ovogodišnjoj se high street ponudi našlo nekoliko odličnih “duplića” Loewe Basket torbe, s kojima možete postoći sličan šik, trendi dojam uz mnogo niži budžet.

Model koji nas je osvojio na prvu pronašli smo u Mangu, a cijena mu je svega 45,99 eura. Baš kao i originalna varijanta, ova torba dolazi s dodatnom ručkum za nošenje preko tijela te praktičnim dustbagom koji će njezin sadržaj sakriti od znatiželjnih pogleda.

Mango (45,99 €)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE