Jeste li već otkrili gdje ljetuje najpoželjnija Jacquemus torbica?

Jacquemus se u posljednji nekoliko godina prometnuo od mladog do afirmiranog modnog brenda, vole ga apsolutno svi – influenceri, zvijezde, ljubitelji mode. Jacquemus je postao poznat po predivnim konceptualnim revijama na otvorenom, a posljednjih nekoliko mjeseci i po genijalnim kampanjama na društvenim mrežama u kojima se pojavljuje Le Bambino torbica.

Početkom travnja video Jacquemus torbica koje se voze Parizom viđali smo apsolutno svugdje, a kratki video uradak izazvao je pažnju i oduševljenje pratitelja brenda, ali i onih koji su to tek postali upravo zbog spomenutog videa. Nastavak kreativne kapanje Jacquemus objavio je jučer na svom Instagram profilu. Ovoga puta u genijalnom video uratku La Bambino plovi jezerom Como. Osim torbice u fokusu je predivna talijanska lokacija koja tako dobro opisuje ljetno raspoloženje kojem se polako prepuštamo i „Dolce far niente“ filozofiju.

Iza ovog projekta stoji suradnja brenda i vizualnog umjetnika Iana Padghama, čija agencija Origiful radi umjetničke stop motion filmove, animacije, pokretne grafike i 3D animacije. Nadamo se da će se ova kreativna suradnja nastaviti te da ćemo i dalje imati prilike vidjeti jedan potpuno drugačiji pristup promociji modnih brendova i modnih komada.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE