Za odmor iz snova: Ova raskošna vila iz zlatnog doba Lovrana osvojila nas je na prvu!

Kada razmišljamo o svom idealnom ljetnom odmoru, Istra se mnogima od nas nameće kao jedna od najatraktivnijih opcija. Od bogate gastronomske ponude preko zadivljujuće arhitekture do prirodnih ljepota, ova oaza mira rijetko će koga ostaviti ravnodušnim. Na našoj se listi želja tako odnedavno našao i odmor u luksuznoj Vili Belmond u Lovranu, smještenoj na obroncima Učke tik uz morsku obalu.

Ova luksuzna vila od 909 metara kvadratnih oličenje je zlatnog doba Lovrana te je sagrađena još 1903. godine. Njezina se bogata povijest da iščitati iz baroknih detalja te antiknog namještaja koji odiše rustikalnom raskoši. Kako stoji na službenoj stranici, Vila Belmond uključuje čak sedam soba i osam kupaonica te može ugostiti do 15 osoba. Okružena je kamenim zidinama koje osiguravaju maksimalnu intimu, kao i privatnu plažu na kojoj, između ostalog, možete uživati na večeri uz svog osobnog chefa.

Jedan pogled na Instagram stranicu vile dovoljan je da se zaljubite u njezin autentični šarm. Doručak na kamenoj terasi s pogledom na more, popodnevni odmor u hladu živopisnog vrta ili pak romantična večer na privatnoj plaži – teško je reći što nam zvuči primamljivije!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE