Ljetni ‘must have’: najbolji modeli kratkih traper hlače iz ‘high street’ ponude!

Već smo zagazili u proljeće, iako se po vremenskoj prognozi ne čini tako. Ipak, poprilično smo sigurni da će nas ljetne temperature ugrijati i prije nego se nadamo. Zato smo odlučili biti modno pripremljeni za one najvruće da ne pred nama. Kao i svakog ljeta, kratke traper hlače naš su prvi izbor i možemo reći da se radi o komadu iz kojeg se doslovno ne skidamo.

 Popularnost denima je na samom vrhuncu, a genijalna stvar je što kupnjom klasičnih komada i dalje izgledamo u skladu s posljednjim modnim trendovima. Bez obzira na to, traper kratke hlače neizostavan su dio ljetnih kombinacija baš svake sezone, zato im se uvijek rado vraćamo. Iako se radi o komadima s kojima ne možete pogriješiti, vrijedi se svake sezone poigrati s malo drugačijim krojevima i modelima. Kako ove sezone nositi ovaj ‘must have’ komad istražili smo u ponudi popularnih brendova.

Ultra kratko ili bermude?

Zavirili smo u ponudu high street brendova i primijetili smo dva modela traper hlača koji će dominirati ove sezone. Radi se o jako kratkim modelima i bermuda krojevima koji sežu malo iznad koljena, a posljednjih sezona su jako popularni u street style kombinacijama. Što se tiče kombiniranja traper hlača, u pitanju je odjevni komad koji možete nositi uvijek i svugdje. Nešto duži modeli mogu izgledati dobro i u večernjim prilikama uz potpetice i šik topove. Koji su naši trenutni favoriti traper hlača koje ćemo nositi idućih mjeseci pogledajte u nastavku.

H&M (25,99 €), Mango (29,99 €)

Zara (25,95 €), (22,95 €)

H&M (29,99 €), (24,99 €)

Zara (29,95 €), Mango (25,99 €)

Zara (22,95 €), Mango (22,99 €)

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE