Sinsay ima predivnu kolekciju s kojom će kutak za mališane izgledati neodoljivo!

Uzbuđenje zbog iščekivanja novih članova obitelji najradije kratimo shoppingom preslatkih dodataka za dom i stvaranjem ugodnog ambijenta za prve dane odrastanja. Svakako bismo trebali imati na umu da nije potrebno pretjerivati s kupovanjem stvari za bebe, ali uz nekoliko funkcionalnih i lijepih dodataka lako možemo kreirati pravu malu dječju oazu. Zato smo se oduševili kada smo vidjeli novu Sinsay ponudu, koja je prije svega cijenom pristupačna, a izgleda neodoljivo.

Među novitetima u Sinsay ponudi dodataka za dom pronašli smo nekoliko odličnih komada koji će se odlično poslužiti ako kreirate kutak za novorođenče ili pak ako imate nešto starije mališane kojima želite napraviti sobu iz snova. Uz igračke za one najmanje i ukrasne jastučiće, pažnju su nam najviše privukli funkcionalni dodatci. Tako smo među favoritima izdvojili mekane pletene košare, zaštitu za krevetić za bebe i praktični organizator. Također, u ponudi se mogu pronaći laganije dekice koje su izvrsne za proljetno i ljetno razdoblje. Svi komadi dolaze u nježnim pastelnim bojama koje će lijepo izgledati u svakom prostoru.

Ponešto i za malo starije mališane

Osim ovih komada koji će vam poslužiti u prvim danima s bebom, osvojili su nas i komadi poput stolića u obliku oblaka i dječje posteljine. Kada su djeca spremna samostalno spavati u svojoj sobi jako je važno da im kreiramo inspirativan kutak gdje će imati dovoljno prostora za igru i ostale aktivnosti. Izdvojene komade pogledajte u galeriji, a cijelu kolekciju možete istražiti na poveznici.

(15,99 €), (19,99 €)

(2,99 €), (6,99 €)

(5,99 €), (10,99 €)

(6,99 €), (6,99 €)

(9,99 €), (6,99 €)

Foto: Instagram, Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE