Pikselizirana Loewe kolekcija izgleda tako zabavno i gotovo je rasprodana!

Loewe je postao jedan od kultnih brendova među zaljubljenicima u modu. Svaki komad koji brend lansira u trenutku postane hit, što potvrđuje i Loewe bijela potkošulja koja je stala uz bok onoj Pradinoj. Ovih dana pažnju su nam privukli pikselizirani komadi koje smo već mogli vidjeti na pisti tijekom predstavljanja kolekcije za SS 2023, a od sada su dostupni na službenoj web trgovini modne kuće. Kako izgledaju jedni od najzabavnijih luksuznih odjevnih komada trenutno, otkrijte u nastavku.

Ako modu shvaćate kao igru vjerujemo da će vam ova kolekcija sjesti na prvi pogled. Radi se o takozvanoj ‘capsule’ kolekciji od osam komada odjeće, a uključuje traper komade, majicu s kapuljačom, majice kratkih rukava i limitiranu verziju kultnog modela torbe – Puzzle. Većina odjevnih predmeta u stvari je jako jednostavna, a radi se o komadima koji spadaju u nešto što svakodnevno nosimo, zato je zanimljivo vidjeti kako takva odjeća uz tek nekoliko dizajnerskih intervencija izaziva našu percepciju i budi nostalgiju.

Dio kolekcije već je rasprodan

Kolekcija je samo kratko opisana kao dekontekstualizacija digitalnog svijeta što sasvim dovoljno opisuje poigravanje digitalnim elementima na neočekivanom mjestu, osnovno na jako jednostavnim odjevnim predmetima. Koketiranje mode i digitalnog svijeta postao je svojevrsni trend kroz različite avatare, meta kolekcije i slične kreativne projekte, a Loewe je odlučio obrnuti proces i digitalno prebaciti u stvarnost. Iako za odjevne komade iz kolekcije ne možemo reći da su cjenovno pristupačni, neki od njih poput svijetlo plave hoodice već su rasprodani. Detalj zaokružuje cijelu kolekciju je ograničena količina pikseliziranih vrećica i kutija u kojima će pojedini sretnicu dobiti svoje dizajnerske komade. Cijelu kolekciju možete pogledati niže u galeriji i na poveznici.

1 900 €, 450 €

2 700 €

1 400 €, 880 €

1 900 €; 1 200 €, 680 €

Foto: Instagram, Loewe

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE