T-shirt je omiljeni proljetni komad koji nema konkurenciju, a ovo je nekoliko najboljih!

Iako su elegantni komadi ti koji nam uvijek privlače pažnju, no jednostavni i nosivi odjevni predmeti su ti koji čine veći dio naše garderobe. Dolaskom novih kolekcija u ponudu, došlo je pravo vrijeme da svoje svakodnevne kombinacije obnovimo s pokojim basic proljetnim komadom. Vjerojatno možete pretpostaviti o čemu se radi, naravno u pitaju je t-shirt! Kako bismo vam pomogli u potrazi za najpopularnijim komadom proljeća iz aktualne ponude izdvojili smo nekoliko najboljih!

Obična majica kratkih rukava ili t-shirt odjevni je predmet koji je tijekom proljeća osnova svakog ležernog stylinga. S obzirom na popularnost street style estetike, nekad sasvim obične majice postale su dio različitih modnih kombinacija, a možete ih kombinirati s doslovno svi ostalim komadima. Pri odabiru idealnog kroja, postoji nekoliko opcija, a sa svakom ćete postići različit efekt što se tiče cjelokupnog look-a. Tako u posljednje vrijeme posebno trendaju oversized komadi koji mogu igrati ulogu haljine, mogu se kombinirati s mini suknjama ili pak cargo i širokim hlačama. Nasuprot predimenzioniram modelima su uski potkraćeni modeli majica kratkih rukava koji odgovaraju Y2K trendu koji je doživio ogroman povratak. Takve majice odlično će izgledati uz šire modele hlača ili ispod oversized blejzera u trenutcima kada želite malo sofisticiraniji, ali i dalje ležeran izgled.

Jednobojno ili s printom?

Što se tiče komada koje smo izdvojili iz aktualne ponude, radi se mahom o jednobojnim i jednostavnim majicama koje ćete moći nositi iz sezone u sezonu. Skupinu jednobojnih modela predvodi naravno bijeli t-shirt koji se uvijek nalazi među must have komadima. Ako se želite poigrati i svom outfitu dati pravu dozu proljetne energije predlažemo modele u jarkim bojama, popularne prugice ili apstraktne printove.

Mango (12,99 €), (19,99 €)

Bershka (8,99 €), (15,99 €)

Mango (15,99 €), (15,99 €)

Zara (17,95 €), (6,95 €)

Zara (15,95 €), (8,95 €)

Stradivarius (12,99 €), Bershka (7,99 €)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Mango, Stradivarius

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE