TikTokerice se slažu: Ova Zarina haljina laska baš svakoj figuri!

Iako online shopping ima mnogo dobrih strana, zasigurno vam se barem jednom dogodilo da se na webshopu zaljubite u haljinu koja uživo izgleda sasvim drugačije. Upravo se zato sve više djevojaka pri kupovini oslanja na iskustva fashionistica s društvenih mreža, koja u svojim videima izdvajaju svoje favorite iz ponude high street brendova. Tako je TikTokom ovog tjedna zavladala Zarina haljina iz nove kolekcije, za koju mnoge od influencerica tvrde kako uživo izgleda mnogo bolje nego na fotografiji.

U pitanju je midi haljina bez naramenica s ravnim izrezom u mornarsko plavoj boji s popularnim cut out detaljem na bočnoj strani. Izrađena je od elastičnog materijala koji se vrlo lako prilagođava obliku našeg tijela, a zahvaljujući drapiranoj teksturi ovaj model naglašava obline i prikriva nedostatke.

@anastacym OMG it’s giving wedding guest vibe at seaside summer wedding @ZARA #zara #zaranewin #zaranewcollection #zaranewarrivals #zaranewin2023 #zaranewinhaul #zaranewseason #zaradresshaul #zaradress #zaradress2023 #zaradressyouneed #zaraspringdress #zarasummerdress #zaraweddingguestdress #weddingguestdress #weddingguestvibe #weddingguestlook #weddingguestoutfit #weddingguestdresses #zaraweddingguest #weddingguest2023 #zaranewdress #runtozara #springdress #summerdress #zaradailydress #zaradaily ♬ Originalton – speed up songs
@sayemes zara has such special dresses atm ✨ #zarawhatibought #zara #fy ♬ sonido original – magribi

“Ova haljina izgleda dobro na doslovno svakome!”, poručila je TikTokerica Anastacy u videu koji je skupio više od pet milijuna pregleda. S njom su se slože i mnoge druge influencerice, zaključivši kako je ova haljina idealan odabir za gošće na ljetnom vjenčanju. Dobra vijest – dostupna je i u Hrvatskoj, i to po cijeni od 29,95 eura.

Zara, 29,95 €

Foto: Zara, TikTok

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE