Uskoro ćemo preko Ubera moći rezervirati mjesto u avionu na međunarodnim letovima!

Osnovana davne 2009. godine, Uber tvrtka jedna je od najvećih na svijetu, barem kada govorimo o prijevoznoj industriji. A sada je ovaj gigant odlučio otići korak dalje i svojim korisnicima ponuditi rezervacije mjesta na domaćim i međunarodnim letovima! Iako je ovaj ‘projekt’ tek krenuo u Ujedinjenom Kraljevstvu, iz Ubera već sada obećavaju kako će ovu ponudu nastaviti širiti i u drugim zemljama, a pitanje je vremena kada će stići i u naše krajeve.
Ovaj najnoviji potez Ubera stvoren je kako bi se uložili dodatni napori da tvrtka postane super aplikacija” za putovanja koja će na koncu omogućiti korisnicima da rezerviraju cijelo putovanje kroz više oblika prijevoza. Uber je također izjavio kako je njegova nova funkcija rezerviranja letova u Ujedinjenom Kraljevstvu dio njegove ambicije da stvori “besprijekorno rješenje”  za putovanja od vrata do vrata, uz funkciju dijeljenja vožnje po kojoj je tvrtka u samim počecima i postala prepoznatljiva. Kako bi sve glatko funkcioniralo, Uber je sklopio partnerstvo s online putničkom agencijom Hopper,  a u planu je suradnja i s drugim agencijama diljem Europe. 

Nikad jednostavnije zračno putovanje
Andrew Brem, generalni direktor Ubera UK, ovom je prilikom kazao: “Uberova nova funkcija učinit će rezervaciju i upravljanje zračnim putovanjem znatno jednostavnijim, s procesom rezervacije koji će trajati samo jednu minutu.” Kako bi rezervirali let putem nove funkcije, putnici će morati unijeti sve podatke o putovanju, a Uber je također potvrdio i da će korisnici moći odabrati jednosmjerne i povratne letove, te birati sjedala kroz samu aplikaciju! Sve novosti pratite ovdje

Foto: Unsplash

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE