U Mango su stigli odlični novi komadi, izdvojili smo 10 favorita

Ako ste u procesu osmišljavanja garderobe za tople dane, Mango je svakako brend na koji biste ovih dana trebali obratiti pažnju. Španjolski high street div sutra predstavlja svoju suradnju s modnom ikonom Victoriom Beckham, a nedavno je izbacio i posebnu “capsule” kolekciju za posebne prilike. Nedugo nakon, stigla je i nova linija prepuna odličnih modela za dnevne lookove, kojom dominiraju neutralne boje i klasični krojevi.

Očito je kako je Mango odlučan u tome da zagazi u sferu mid-range brendova (srednji cjenovni rang), pa su tako njihovi artikli “premium” kvalitete u posljednje vrijeme sve brojniji. Tako u novoj kolekciji možete pronaći stylish torbe, sandale te cipele od prave kože, ali i niz modela od prirodnih materijala poput lana, ramije i pamuka.

Da za ove komade nešto viših cijena itekako postoji interes potvrđuje i činjenica da su se mnogi od njih u svega nekoliko dana potpuno rasprodali na Mango webshopu. Ipak, i dalje možete “uloviti” nekoliko sjajnih modela za proljeće i ljeto – od lanenih blejzera, hlača i topova preko šik košulja-haljina do nešto bazičnijih komada poput traper bermuda i pamučnih T-shirta. U nastavku smo izdvojili 10 modela koje bismo rado dodali u vlastiti ormar.

Foto: Instagram, Mango

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE