Ova predivna kolekcija za kućne ljubimce osvojit će i vas i vaše četveronožne prijatelje!

Vjerujemo da će se svi vlasnici ljubimaca složiti da je važno stvoriti udoban kutak u domu gdje će se njihov kućni ljubimac osjećati ugodno i opušteno. Zara Home nas često osvoji raznim kolekcijama za uređenje doma, a ovoga puta uočili smo preslatke detalje za naše četveronožne prijatelje. Koje sve komade možete pronaći u aktualnoj kolekciji za ljubimce saznajte u nastavku.

Zara Home brend je poznat po stylish detaljima za dom i dizajnu koji izgleda jako kvalitetno. Osim toga, komadi uvijek naginju minimalističkom stilu tako da će se lako uklopiti u svaki interijer. Takva je i aktualna kolekcija za ljubimce u kojoj dominiraju prirodni materijali, svijetli tonovi i neutralne boje što znači da će izvrsno pristajati svakom interijeru. Osim ležajeva, zdjelica i povodaca, za svog ljubimca možete odabrati i preslatke igračke načinjene od izdržljivog konopa što im omogućuje trajnost i sate i sate igre.

Favoriti koji izgledaju poput dizajnerskih komada

Kao najljepše komade iz ove kolekcije moramo izdvojiti krevetić za ljubimce od pletenog drva s povišenim nožicama. Ovaj komad izgleda toliko predivno da bismo ga rado imali u domu bez obzira na to imamo li ljubimca ili ne. Osim toga, na prvi pogled su nas osvojili kožna ogrlica i pripadajući povodac, a kao najslađi komad izdvajamo juteni krevetić u obliku kosti. Cijelu kolekciju koja može jednako razveseliti i vas i vašeg ljubimca potražite na poveznici.

(10,99 € – 21,99 €), (89,99 €)

(10,99 €), (34,99 € – 48,99 €)

(12,99 €)

(34,99 € – 38,99 €), (29,99 €)

(59,99 €), (12,99 €)

(99,99 € – 169 €), (59,99 €)

Foto: Zara Home, Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE